WhatsApp Business iOS, Birkaç Ülkede Daha Kullanıma Sunuldu

9
4
2
2
0
WhatsApp'ın müşteri-işletme ilişkilerini güçlendirmek için geliştirdiği mesajlaşma uygulaması WhatsApp Business, daha geniş bir coğrafyada kullanıma sunulmaya devam ediliyor.

WhatsApp, işletmelerin müşterileri ile daha kolay iletişim kurabilmesi için WhatsApp Business uygulamasını geliştirdi ve uygulamayı önce Android sonra da iOS platformu için kullanıma sundu. WhatsApp Business sayesinde işletmeler hızlı yanıtlar, mesajlaşma istatistikleri gibi pek çok işlevsel araca ulaşmak mümkün oluyor.

WhatsApp Business, faydalı bir araç olarak karşımıza çıksa da tüm dünyada bir anda kullanıma sunulmuyor. Şirket, uygulamayı maksimum faydayla erişime açmak için farklı bölgelerde sıra sıra kullanıma sunuyor. WABetaInfo tarafından aktarılan bilgiye göre WhatsApp Business, bugün itibarıyla Meksika ve Brezilya gibi ülkelerde kullanıma sunuldu.

WhatsApp Business’ın şu an için bu iki ülkedeki işletmeler tarafından Apple App Store’dan indirilebildiğini biliyoruz. Ancak başka hangi ülkelerde erişime açıldığı tam olarak bilinmiyor. WhatsApp, işletme-müşteri iletişim araçlarını geliştirmeye devam ettikçe WhatsApp Business’ı daha geniş bir coğrafyada kullanıma sunacaktır.

Kaynak : https://mspoweruser.com/whatsapp-business-for-ios-now-available-in-some-markets/
9
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
9
4
2
2
0