Will Smith’in Cin’ine Odaklanılan Aladdin’in Tam Fragmanı Yayınlandı

26
6
3
0
0
Disney, Aladdin filminin tam fragmanını yayınladı. Fragmanda Will Smith öne çıkıyor.

Şanslı hırsız Aladdin, Prenses Jasmine ve Mavi Cin’in macerasının anlatıldığı ‘Aladdin’in Sihirli Lambası’ masalı pek çok defa uyarlanan bir eser. Bazen film, bazen tiyatro olan masalın film hakları uzun süredir Disney’in elinde.

Disney, bu yıl pek çok animasyonunu sinema filmi haline getirecek. Tim Burton’un Dumbo ve Jon Favreau’nun Aslan Kral filmleri de bu yıl çekilecek filmler arasında yer alıyor.

Fragmanda Aladdin’in ne kadar yetenekli bir hırsız olduğunu görüyoruz. Daha sonra gelen bir teklifi kabul eden Aladdin, lambayı alıyor. Lambadan çıkan Cin, baş karakterimize alışıldığı üzere üç dilek hakkı veriyor.

Anlaşıldığı kadarıyla Aladdin ilk olarak bir prens olmayı diliyor. Daha sonra Cin O’na “Dışarıdan bir prense benziyorsun ama içinde bir şeyi değiştirmem” diyor.

Disney’in çektiği yeni film için yayınlanan ilk tam fragmanda, genel olarak Cin’e odaklanılmış. Ayrıca 1992 yapımı animasyonun klasik şarkıları Friend Like Me ve A Whole New World de fragmanda yer alıyor.

Aladdin filminde Mena Massoud’u Aladdin, Naomi Scott’u Jasmine, Marwan Kenzari’yi Jaffar ve Will Smith’i de Cin olarak göreceğiz. Yönetmen koltuğunda ise Guy Ritchie yer alacak. Film 24 Mayıs’ta vizyona girecek.

Kaynak : https://variety.com/2019/film/news/aladdin-trailer-will-smith-disney-1203161138/
26
6
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
6
3
0
0