Windows 11 Yüklü OnePlus 6T’de Hitman 4 ve Crysis Çalıştırıldı

48
9
4
4
1
Windows 11 Yüklü OnePlus 6T’de Hitman 4 ve Crysis Çalıştırıldı
Windows 11’i OnePlus 6T modelinde test eden bir YouTuber, bu cihazda Crysis ve Hitman 4: Blood Money çalıştırdı. Bilgisayar için geliştirilen bu oyunların Windows 11 kurulu akıllı telefondaki performansı şaşırttı.

Windows 11 geliştirici sürümü çıktığından beri pek çok insan bunu deneyimliyor ve yeni işletim sisteminin potansiyel kullanım alanlarını test ediyordu. Bu testlerden en ilgi çekenleri ise Windows 11’in Raspberry Pi 4, OnePlus 6T ve Lumia cihazlarda çalışmasıydı. Bu testleri sizinle geçen hafta paylaşmıştık.

Geçtiğimiz hafta paylaştığımız haberde OnePlus 6T modeline Windows 11 kuran YouTuber, bu kez bu sistemde oyunlar test etmeye başladı. Ortaya çıkan sonuçlar ise oldukça şaşırtıcı.

“Abi Crysis açıyor mu?”

Çıktığı günden beri performans testlerinin göz bebeği olan Crysis oyunu, günümüzde bile halen bazı bilgisayarları zorluyor. Bu sebeple OnePlus 6T testinde önemli bir yer oynayan Crysis hem Windows 10 hem de Windows 11 kurulu OnePlus 6T’de test edildi. Oyun, Windows 10’da orta ayarlarda oynanamayacak kadar düşük FPS ile çalışıyor. Düşük ayarlarda ise adeta Crysis’in çıkış dönemlerine dönüyoruz ve hafif takılmalar ile oyunu oynayabiliyoruz.

Oyun, Windows 11’de ise bazı hatalar ve sorunlar sebebiyle sürekli olarak çökmekte. Fakat testleri yapan YouTuber’ın dediğine göre çökmeler dışında Windows 10’dan daha stabil bir şekilde oynanabiliyor. Tabii ki bu oyunun aslında bilgisayarlar için geliştirildiğini ve istediği donanım özelliklerinin halen bilgisayarları zorladığını düşünürsek, OnePlus 6T’de çalışması bile mucize.

Ajan 47 mobilde

Yine aynı YouTuber’ın paylaştığı başka bir videoda da zamanının en popüler oyunlarından olan Hitman 4: Blood Money, Windows 11 yüklü OnePlus 6T’de teste çıkıyor. 2006 çıkışlı bu oyun, OnePlus 6T’de mükemmel akıcılıkta çalışmasa da oynanabilir durumda görünüyor. Oyun her ne kadar 15 yıllık olsa da sistem gereksinimlerine bakıldığında yine mobil bir cihazda çalışması şaşırtıcı bir durum.

Ayrıca bu YouTuber Skyrim, NFS Most Wanted gibi farklı türlerde, farklı donanım özellikleri isteyen oyunları da OnePlus 6T cihazında teste sokuyor. Çoğu oyun kısmen oynanabilir olarak çalışıyor.

Son zamanlarda üretilen akıllı telefonların neredeyse bir bilgisayar kadar güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Windows 11'in Qualcomm işlemcili cihazlara destek vermesinden sonra yakın gelecekte bilgisayar oyunlarını rahatlıkla çalıştırabilen akıllı telefonları görmemiz mümkün.

Windows 11 hakkında düşünceleriniz neler? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2021/07/10/oneplus-6t-appears-running-crysis-and-hitman-4-on-windows-11-in-new-youtube-videos/
48
9
4
4
1
Emoji İle Tepki Ver
48
9
4
4
1