Xiaomi CEO'su Resmen Duyurdu: Sadece Çin'e Özel Üretilen 12S Ultra Tüm Dünyada Satışa Sunulacak!

10
3
1
0
0
Xiaomi CEO'su Resmen Duyurdu: Sadece Çin'e Özel Üretilen 12S Ultra Tüm Dünyada Satışa Sunulacak!
Xiaomi’nin CEO’su Lei Jun, Twitter’dan yaptığı paylaşım ile birlikte Xiaomi’nin 12S Ultra serisinin tüm dünyada satışa sunulacağının müjdesini verdi.

Xiaomi bugüne kadar Türkiye’de hep popüler bir marka olmuştur. Hatırı sayılır bir performans için gayet makul bir ücret talep etmesiyle Türkiye’de sıkça kullanılan Xiaomi’nin son serisi, bizim de detaylarını anlattığımız Xiaomi 12S serisiydi.

Çin merkezli teknoloji devinin CEO’su Lei Jun, Xiaomi 12S Ultra üzerinde yapılan bir incelemeyi alıntılayarak Xiaomi hayranlarını heyecanlandıracak yeni bir bilgi verdi. Gelin detaylarına beraber göz atalım.

“Ultra’nın yeni cihazı küresel pazara gelecek!”

Xiaomi’nin CEO’su Lei Jun, paylaştığı Twitter gönderisinde ‘Ultra’nın yeni sürümü, küresel pazarlarımızda bulunacak’ dedi ve altında Xiaomi 12S Ultra incelemesini paylaştı. İşte işler burada biraz garipleşiyor zira kendisinin tam olarak ne demek istediğini pek anlamadık.

Lei Jun’un gönderide 12S Ultra incelemesi bulunduğundan dolayı 12S Ultra’nın farklı bir varyasyonu mu gelecek yoksa Ultra modeline yeni bir ekleme mi yapılacak şu anda tam olarak kestiremiyoruz. Ancak tahminimiz 12S Ultra’nın bir üst sürümü geleceği yönünde. Tabii ki bu yeni haber Xiaomi 13 serisinin de tüm dünya genelinde satışa çıkabileceği söylentilerini beraberinde getirdi. Henüz bir üst sürümle ilgili ve 13 serisiyle ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. 

Xiaomi 12S incelememize bir göz atın deriz zira hoşunuza gidebileceğini düşünüyoruz. Sizce Lei Jun neyi kastetmiştir? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/xiaomi-ceo-lei-jun-confirms-ultra-smartphone-for-global-release/
10
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
1
0
0