Xiaomi, 'Mi Health' İsimli Yeni Bir Sağlık Uygulaması Geliştiriyor

21
5
3
1
0
Samsung ve Apple gibi yazılım sektörü devlerinin kullanıcıların hareketlerini takip etmek için kendi yazılımları bulunuyor. Çok yakın bir zamanda, Xiaomi de kullanıcılarına özel bir uygulamayı markette yayınlayacak.

Giyilebilir teknoloji ürünleri ile artan sağlığa ve spora yönelik uygulamalar sayesinde gün içerisinde ne kadar adım attığımız, kaç kat çıktığımız, ne kadar kalori yaktığımız gibi verilere çok kolay bir şekilde erişebiliyoruz.

Çinli akıllı telefon sektörü Xiaomi'nin Mi Band (bileklik), Mi Scale (baskül) ve dahası gibi cihazları, kullanıcılarının sağlıklarıyla ilgili bilgilere ulaşmasına olanak tanıyor. Şimdi ise Xiaomi, bu tür cihazlardan gelen bilgileri tek bir yerde toplayıp kullanıcının karşısına sunacak olan Mi Health isimli bir sağlık takip uygulaması geliştiriyor.

En son yayınlanan MIUI betada ortaya çıkan Mi Health uygulaması, Mi Fit uygulamasında bulunan birçok özelliğe sahip olmanın yanında daha önce MIUI'da görülmemiş yepyeni özellikleri de kullanıcılara getiriyor.

Uygulamayı "MIUI 9.7.23 China Developer Build"de bulup .apk formatında yayınlayan bir XDA Developers üyesi sayesinde isteyen her kullanıcı, bu uygulamayı şu an için Android (Xiaomi beta kayıtlı veya rootlu bir Android cihazda) cihazında edinebiliyor.

Menstrüasyon, uyku, adım, kalp ritmi, vücut kütle indeksi takibi, arkaplanda canlı olarak yürütebilen Mi Health uygulamasının kullanıcılar arasında fazlasıyla beğenileceği öngörülüyor.

Xiaomi'nin Mi Health uygulamasını yayınlamasıyla Mi Fit uygulamasına ne yapacağı hakkında ne yazık ki şu an elimizde bir bilgi bulunmuyor. Çinli teknoloji devi Xiaomi büyük ihtimalle Mi Fit uygulamasını bir süre sonra marketten kaldıracak ve tüm kullanıcılarının Mi Health uygulamasını kullanmasını sağlayacaktır.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_health_new_app-news-38302.php
21
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
5
3
1
0