Yeni Batman Filmindeki Jonah Hill Hayalleri Suya Düştü

6
2
2
0
0
Sinemaseverler 2021 yılında yeni bir Batman filmiyle tanışacaklar. Film ekibi şu an için çalışmaların başlangıç aşamasında ve filmde yer alacak oyuncuları ayarlamaya çalışıyor. Ancak bugüne dek dillendirilen "Jonah Hill yeni Batman filminde olacak" söylentileri gerçekleşmemiş durumda.

Uzun yıllardır hem animasyon hem de sinema filmleri olarak karşımıza çıkan Batman serisinin yeni filmi üzerinde çalışmalar sürüyor. Filmin vizyona girmesine bir hayli var, dolayısıyla çalışmalar henüz başlangıç aşamasında. Aslına bakacak olursak yeni filmle ilgili henüz neredeyse hiçbir bilgi yok ancak prodüksiyon ekibinden ufak tefek haberler gelmeye başladı. 

Yeni Batman filminde; "Suparbad", "The Wolf of Wall Street" ve "Knocked Up" gibi filmlerle nam salan Jonah Hill'in olacağı söyleniyordu. Hatta Hill'in rolü bile belli olmuştu ve filmde "Riddler" veya "Penguin" isimli karakteri canlandıracaktı. Ancak anlaşılan o ki Hill, yeni Batman filminde yer almayacak. Hal böyle olunca da prodüksiyon ekibi, yeni adaylarla görüşmeye başlamış durumda.

Batman

Prodüksiyon ekibinin neden Hill üzerinde yoğunlaştığı bilinmiyor. Ancak edinilen bilgilere göre Hill ile prodüksiyon ekibi, hiçbir toplantıda görüş birliğine varamamış ve bunun da doğal bir sonucu olarak anlaşma sağlanamamış. Holywood'a yakın kaynaklara göre Warner Bros. ve Hill'in anlaşması şu an için mümkün değil.

Yeni Batman filminde yer alacak Penguin karakteriyle ilgili olarak düşünülen isimlerden bir tanesi de Seth Rogen. Ancak iddialara göre prodüksiyon ekibi, şu ana dek Rogen'a herhangi bir teklif sunmamış ve hatta Rogen'le görüşülmemiş bile. Anlaşılan o ki Batman'in yeni filminin kadrosu şu an için belli değil. 

Yeni Batman filmi 25 Haziran 2021'de vizyona girecek. Hala çok uzun bir süre var ancak oyuncularla anlaşılamamasının Batman'in vizyon tarihini etkileyip etkilemeyeceği henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/10/16/jonah-hill-wont-be-in-the-batman
6
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
2
0
0