X-Men: First Class’ın Yıldızı Yeni Catwoman Olacak

6
5
3
3
2
2021’de vizyona girecek yeni Batman filmine dair haberler gelmeye devam ediyor. Yeni Batman filminde, Batman olarak Robert Pattison’ı izleyeceğimiz kesinleşmişti. Şimdi de yeni Batman filminde olacak Catwoman’ı kimin canlandıracağı belli oldu.

2021 yılında yeni bir Batman filminin vizyonda olması bekleniyor. Yeni filmde, Batman kostümünün altında Robert Pattison’ı izleyeceğiz. Filmin yönetmeni Matt Reeves ise gelecek film için karakter çalışmalarına devam ediyor. Daha önce yayınlanan haberlerden Jonah Hill ve Jeffrey Wright’ın yeni Batman filminde rol alacağı belli olmuştu. 

zoe kravitz catwoman

HBO’nun ünlü dizisi Big Little Lies’ın yıldızı Zoe Kravitz de yeni Batman filminde rol alacak. Zoe Kravitz, yeni Batman filminde Catwoman’ı canlandıracak. Zoe Kravitz’in Catwoman’ı canlandıracağı haberi Variety’de, filmin yönetmeninin attığı tweete dayandırılarak yapıldı. The Hollywood Reporter da Kravitz’in, Pattison’la bir test sürecinden geçtiğini iddia etti. 

Yeni Batman filminde olacak Catwoman rolü için Ana de Armas, Ella Balinska ve Eiza Gonzalez’in isimleri geçmişti. Catwoman’la ilgili test süreci geçtiğimiz hafta sonunda sona erdi ve rolün Zoe Kravitz’e verilmesi kararlaştırıldı. 

zoe kravitz catwoman batman

Zoe Kravitz, ilk defa bir süper kahraman filminde rol almayacak. Kravitz, daha öncede X-Men: First Class’ta Angel Salvadore olarak görülmüştü. Zoe Kravitz, Catwoman rolü ile süper kahraman dünyasına da geri dönmüş olacak. Batman’in yeni filmi, 25 Haziran 2021’de vizyona girecek.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/batman-movie-casts-zoe-kravitz-as-catwoman/1100-6470536/
6
5
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
6
5
3
3
2