Yeni Darksiders Oyunu E3 2019'da Ortaya Çıkacak

9
4
1
0
0
THQ Nordic, E3 2019 fuarında yeni bir Darksiders oyununu duyurmaya hazırlanıyor.

Darksiders 3, geçtiğimiz Kasım ayında piyasaya sürüldü ve oyun hem olumlu hem olumsuz eleştiriler alırken oyunun hayranları, kaderi kesin olarak belli olmayan bir oyunu görmekten pek mutlu değillerdi. Son haberlere göre yepyeni bir Darksiders oyunu E3 2019’da duyurulacak.

Yeni Darksiders oyununun varlığı, E3 Coliseum panel listesinin yayımlanmasıyla ortaya çıktı. Yayımlanan bu listede oyun dünyasının birçok önemli ismi tarafından paneller düzenlenecek. Bu önemli isimlerin arasında THQ Nordic de yer alıyor. E3 Coliseum sitesinde yer alan açıklamaya bakacak olursak THQ Nordic, E3’de yeni bir Darksiders oyununu duyuracak.

13 Haziran 2019 Pazartesi, TSİ 20.30 sıralarında başlayacak olan panelin adı Darksiders: Action Adventure Evolved olacak. Panelin açıklama kısmında ise yeni bir Darksiders ile ilgili ipuçları bulunuyor:

"Darksiders evreninin başlangıcı ve gelecekte nereye yöneleceğini irdeleme. Bu panel seriyi yeni bir yöne çekecek olan yeni Darksiders oyununun E3 2019 duyurusu ile aynı zamanda gerçekleşecek."

Yeni Darksiders oyunun adının Darksiders: Genesis olabileceği konuşuluyor ancak bu kesin bir bilgi değil. E3’de duyurulduktan sonra oyunun hangi platformlara çıkacağını, neler getireceğini net olarak konuşabileceğiz.

Kaynak : https://gamerant.com/new-darksiders-game-e3-2019/
9
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
4
1
0
0