Microsoft, E3 2019 İçin Fazlasıyla İddialı Geliyor

21
1
0
0
0
Birkaç büyük şirket geleneksel E3 şovlarını yapmayacaklarını açıkladı ancak görünen o ki Microsoft fırsatı kaçırmayacak.

Söylentilere göre Microsoft, önümüzdeki E3 fuarında yeni nesil Xbox konsollarını resmen duyuracak. Şirketin bulut oyun platformu olan ‘Project xCloud’ hakkında da daha fazla bilgi vermeleri muhtemel. Xbox’ın başkanı Phil Spencer, Microsoft’un konferansta bir sürü yeni oyun tanıtacağını onayladı.

Aşağıdaki gönderiden de görebileceğiniz gibi Spencer, 14 adet Xbox oyunundan bahsediyor, yani Microsoft bayağı bir iddialı. Spencer doğal olarak bu oyunların ne olduğunu belirtmiyor ancak ilgi çekici oyunlar olduktan eminiz.

Hatta en ilgi çekici olanının Halo Infinite olduğunu söyleyebiliriz. Oyun için şu anda bir çıkış tarihi belirlenmedi ve bir oynanış videosu da henüz görmedik. Halo Infinite’in PC’ye gelecek olması ve Microsoft’un yeni nesil Xbox’ı, bu oyunu şimdiye kadar ki en büyük Halo oyunu yapıyor.

Bir de Gears of War 5 var, o da geçtiğimiz yılın E3 fuarında duyurulmuştu ancak yine çıkış tarihi verilmemişti. Dün gelen bilgilere göre Gears of War 5, Microsoft’un Steam’den satışa sunacağı ilk Xbox Studios oyunu olacak. GoW 5’in bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor, bu yüzden E3’te de bahsedileceğini düşünüyoruz.

Microsoft’un E3 2019 konferansı, 9 Haziran Pazar günü saat 23.00’da başlayacak ve biz de bütün detayları sizlere aktarmak için burada olacağız.

Kaynak : https://www.slashgear.com/microsofts-e3-2019-show-is-going-be-huge-31578727/
21
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
1
0
0
0