Apollo 11 Arşivinde Görülen İlginç Cisim Tartışma Yarattı

0
0
0
0
0
Bir YouTube kanalında yayınlanan videoda yer alan ve görüntüde roket benzeri bir cismin bulunduğu fotoğraf, farklı açılardan tartışma konusu oldu.

NASA Astronotları Neil Armstrong ya da Buzz Aldrin, farkında olmadan Ay’a inmekte olan bir UFO’nun ya da bir roketin fotoğrafını çekmiş olabilirler mi? 1969 yılında Ay’a gerçekleştiren Apollo 11 yolcuğunda çekildiği söylenen bu fotoğraf, kafaları karıştırır cinsten.

Paranormal Crucible isimli Youtube kanalında yayınlanan bir videoda yer alan bu fotoğraf, gerek UFO gözlemcileri, gerekse de komplo teorisyenlerince tartışma konusu oldu. Hatta kimi teorilere göre, fotoğraftaki bir roket!

Bu ayın başlarında yayınlanan video, şimdiden 100 binden fazla izlenme sayısına ulaşmış durumda. Videonun altında yer alan açıklama bölümündeyse şu cümle yer alıyor: “Apollo arşivlerinden çıkan bu fotoğrafta roket şeklindeki bir tanımlanamayan uçan cismin, Ay yüzeyine iniş yaptığı görülüyor”. Yine aynı videonun altında, “Acaba NASA Ay’da bulunan ve uzaylılara ait olan yapıları bombalıyor muydu?” gibi yorumlar mevcut. Hatta görüntüdeki nesnenin uzaylılar tarafından atılan bir roket olabileceğini düşünenler de.

NASA, görüntüyle ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmazken, fotoğraftaki cismin ve hatta fotoğrafın tamamının sahte olabileceği konusundaki fikirlerin sayısı da oldukça fazla. Sadece YouTube’da “tık” almak üzere yapılmış bir hileden ibrate olup olmadığının önümüzdeki günlerde ortaya çıkacağını düşündüğümüz videoyu, aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : http://www.mirror.co.uk/science/mysterious-alien-missile-landing-moon-9061161
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0