YouTube Music Kullanıcılarının Bir Süredir Beklediği Özellik Nihayet Yayınlandı

7
6
5
1
0
Google'ın müzik servisi YouTube Music, kullanıcılara büyük kolaylık sağlayan ana ekran widget'ına son güncellemeyle birlikte kavuştu. Artık kullanıcılar, yeni widget sayesinde uygulamayı çok daha hızlı şekilde kullanabilecekler.

Telefonların ana ekranına yerleştirilen widget'lar, birçok kullanıcı için büyük kolaylıklar sağlıyor. Ana ekrana yerleştirilen bu araçlar, herhangi bir uygulama kısayoluna erişme uğraşını ortadan kaldırıyor ve istediğimiz şeyi kolayca kontrol etmemizi sağlıyor.

Kullanıcıların çok sevdiği araçların arasında şimdiye kadar YouTube Music’in herhangi bir widget'ı bulunmuyordu. Hâlâ yeni olarak tabir edebileceğimiz Google’ın müzik servisi YouTube Music, son güncellemeyle birlikte kullanışlı bir özelliğe kavuştu. Google, telefonunuzun ana ekranına ekleyebileceğiniz YouTube Music widget'ını uygulamaya ekledi.

YouTube Music widget'ı, oldukça kullanışlı ve basit bir arayüze sahip:

youtube music widget

Widget'taki tema, dinlediğiniz müziğin resminde bulunan ana renklere göre renk değiştiriyor. Ayrıca Spotify ve diğer servislerin sunduğu widget'lardan da daha temiz bir görünüm olduğunu söyleyebiliriz. Yeni widget, Google Play Müzik’in görünümüne benzer olsa da sunduğu renk değiştirme özelliği gerçekten hoş bir görüntü yaratıyor.

Bu widget'ı edinmek için yapmanız gereken tek şey, YouTube Music uygulamanızı 3.39 sürümüne yükseltmek. Uygulamanızı henüz güncelleyemiyorsanız YouTube Music APK dosyasını güvenilir olan servislerden indirerek en güncel sürümü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Google, müzik servisi YouTube Music’e sürekli yeni güncellemeler getiriyor. Bu ayın başlarında uygulamaya kişiselleştirilmiş çalma listeleri eklendi ve sanatçı sayfaları güncellendi. Son gelen güncellemeyle birlikte de kullanıcıların uygulama dışındayken müziklerini kontrol etmeleri kolaylaştırıldı. Bu arada uygulamanın indirme bağlantılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://mobilesyrup.com/2019/10/25/google-ads-widget-youtube-music/
7
6
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
6
5
1
0