Film Çeken YouTuber’ları Eleştirenlere Bir Destek de Mahsun Kırmızıgül’den

40
11
3
1
0
Türkiye'nin popüler isimlerinden Mahsun Kırmızıgül, Frozen II'nin galasında gazetecilerle bir araya geldi. Sinema eleştirmenlerinin YouTuber filmlerini eleştirmesi konusuna değinen Kırmızıgül, bu konuda eleştirmenlere destek verdi.

İnternet kullanımının yaygınlaşması ve çeşitli platformların kullanıcıların hizmetine sunulmasıyla birlikte "sosyal medya fenomenliği" olarak isimlendirilen bir sektör doğdu. Artık bir furyaya dönüşmüş olan ve neredeyse internet kullanan herkesin fenomen olmaya çalıştığı bu dönemde, fenomen olmayı başaran kişilerin farklı sektörlerde yer aldığını da sık sık görüyoruz. Bu sektörlerden en popüler olanı ise sinema.

Bugüne dek pek çok internet fenomeni, çeşitli filmlerle sinema sektörüyle buluştular. Şimdi ise bu filmler ve internet fenomenlerinin sinema sektörüne girmesiyle ilgili Mahsun Kırmızıgül'den bir açıklama geldi. Fenomenleri eleştiren Kırmızıgül, sinemanın özgür bir yer olduğunu ancak dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Mahsun Kırmızıgül

Kırmızıgül, Walt Disney'in animasyon filmlerinden olan "Frozen II"nin (Karlar Ülkesi 2) galasına eşi ve kızı ile birlikte katıldı. Pek çok ünlü ismin katıldığı galada gazetecilerle de ufak bir sohbet gerçekleştiren Kırmızıgül, sinema eleştirmenlerinin YouTube fenomenlerini eleştirmesini değerlendirdi. Eleştirmenlere üstü kapalı destek veren Kırmızıgül, şu açıklamalarda bulundu;

"Dört günde 150 dakikalık diziler muhteşem bir şekilde çekiliyor. Sinema özgür bir yer tabii ama iki ayda, bir bölümlük diziden daha iyi iş çıkaramazlarsa bu sektöre girmesinler."

Kaynak : https://www.gercekgundem.com/magazin/134754/mahsun-kirmizigulden-fenomenlere-gonderme
40
11
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
40
11
3
1
0