Yüksek Telefon Fiyatlarından Yakınanların İmdadına Yetişen İlaç Gibi Yerli Şirket: EasyCep

35
25
15
11
4
Son dönemde oldukça yüksek zamlarla birlikte astronomik rakamlara ulaşan cep telefonları gerçekten de cep yakıyorlar. Yüksek bütçesi olmayıp da iyi bir telefona sahip olmak isteyen tüketiciler ise bu durumdan çok şikayetçi. EasyCep ise dünya pazarının %10’una sahip olan yenilenmiş telefon trendini Türkiye’ye getirerek cepleri biraz ferahlatmayı amaçlıyor.

2018, akıllı telefon satışlarının tarihte ilk defa gerileme kaydettiği yıl oldu. Bunun en önemli nedeni ise fiyatlar. Zira Türkiye’de TL bazında olan etiketler zaten yüksekken, yurt dışındaki tüketiciler için de durum aynı. Son yılların amiral gemisi cep telefonlarının ortalama fiyatı 1100 dolara kadar yükseldi. Türkiye’de ise bu fiyatlar minimum 6-7 bin TL bandında.

Küresel akıllı telefon pazarının %10’unu, iyi durumda olup da ikinci ele çıkan telefonlar tutuyor. Bu telefonlar, bazı şirketler tarafından satın alınıp yenilendikten sonra piyasaya tekrar sürülüyorlar. Tüketiciler, cihazları nereden aldıklarını, hangi parçalarının değiştiğini biliyorlar. Zaten cihazlarını bu şirketlerden ucuz ve yenilenmiş oldukları için satın alıyorlar. Fiyatlar ise sıfır telefonlara göre daha düşük

Yerli şirket EasyCep ise, müşterilerine 12 ay garanti kapsamında yenilenmiş telefonlar sunuyor. Ayrıca eski telefonları da satın alan şirket, bir nevi ikinci el cep telefonu pazarında müşteri memnuniyeti temelinden ilerleyen anlayışla kurulmuş durumda. Çalışır durumda olan cep telefonları alınıp, EasyCep ekipleri tarafından yenileniyorlar, ardından telefonlar garantili olarak yeni müşterilerine satılıyor.

Şirketin bir diğer önemli dayanak noktası ise, cihaz alışverişinde yabancı şirketlerin daha fazla para kazanmalarını engellemesi. EasyCep ile yapılan alışverişlerde alınan ya da satılan cihazlar, ülke piyasasında el değiştirdiği için yurt dışına para çıkmıyor. Firmanın internet mağazası olan EasyCep.com’daki uygun fiyatlı 4 cihaza yakından bakalım:

iPhone 6, 16 GB / 1449 TL:

Apple’ın bir süre önce satıştan kaldırdığı, ancak yazılım desteğine devam ettiği iPhone 6, artık sıfır olarak garantili bir şekilde piyasada yok. Dolayısıyla EasyCep tarafından sunulan bu avantaj, 12 aylık garantiyle birlikte oldukça mantıklı bir seçenek oluşturuyor.

iPhone 6s, 16 GB / 1999 TL:

Apple’ın piyasadan kaldırdığı ve yazılım desteğini sürdürdüğü bir diğer cihazı ise iPhone 6s. EasyCep yine garantili olarak ulaşma imkanı sunarak, ucuza iPhone arayanları sevindirecek bir fiyat belirlemiş durumda.

Samsung Galaxy Note 5, 32 GB / 1749 TL:

Samsung’un Note serisi için çıkarttığı en iddialı cihazlardan birisi olan Note 5, gelişmiş önce ve arka kameralarıyla hala güzel fotoğraflar çekmenize izin veriyor. Ayrıca S-Pen desteğine, piyasaya kıyasla bu kadar ucuza sahip olmak mümkün.

iPhone 5s, 16 GB / 849 TL:

İllaki iPhone sahibi olmak isteyen, hala Apple’ın klasik köşeli kasa tasarımından vazgeçemeyenler için iPhone 5s unutulmazdır. Şimdilerin amiral gemileri, bu telefonun yanına Ferrari gibi dursalar da fiyatı oldukça uygun.

EasyCep.com’daki diğer avantajlı fiyata sahip yenilenmiş telefonlara göz atmak için buraya tıkyalayabilirsiniz.

35
25
15
11
4
Emoji İle Tepki Ver
35
25
15
11
4