Samsung Galaxy Z Flip 3'ün Cırt Cırtlı Cüzdanı Andıran 'Adidas Edition' Konsepti

15
7
1
0
0
Giuseppe Spinelli isimli bir grafik tasarımcı, Samsung'un yaklaşmakta olan katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Z Flip 3 için özel bir konsept tasarım oluşturdu. Oluşturulan bu konsept tasarım, ünlü sporcu giyim mağazası Adidas ile yapılabilecek olası bir iş birliğinin ne gibi bir sonuç doğurabileceğini gösteriyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, haberlerimize bir süredir önümüzdeki ay düzenleyeceği Unpacked etkinliği ile konu oluyor. Şirketin bu etkinlik kapsamında tanıtacağı ürünlerle ilgili bilgiler, Samsung hayranlarını heyecanlandırmaya devam ederken şimdi yeni bir gelişme yaşandı. Samsung'un Unpacked etkinliğinde duyurması beklenen modellerden bir tanesi olan Galaxy Z Flip 3 için etkileyici bir konsept tasarım oluşturuldu.

Giuseppe Spinelli isimli bir grafik tasarımcı, Galaxy Z Flip 3'ün Adidas temalı bir konsept tasarım oluşturdu. Oluşturulan bu tasarım, Galaxy Z Flip 3'ün nasıl görüneceğine ek olarak, bu telefonun olası bir özel tasarımını da ışık tutmuş durumda. İtalyan tasarımcı, oluşturduğu konsept tasarıma Galaxy Z Flip 3 Adidas Sport Edition ismini vermiş durumda.

Karşınızda Samsung Galaxy Z Flip 3 Adidas Sport Edition

Samsung Galaxy Z Flip 3 Adidas Sport Edition

Samsung Galaxy Z Flip 3 için hazırlanan konsept tasarım, Adidas'ın ikonikleşmiş 3 çubuklu yapısını ön plana çıkarıyor. Bu bağlamda tasarımın arka tarafı, neredeyse tamamıyla çubuklarla bezenmiş durumda. Ayrıca Adidas'ın 3 katmanlı logosu da Samsung'un yeni akıllı telefonunda kullanılabilecek bir detay olarak hayal edilmiş. Bu da cihazın gerçekten Adidas tutkunları için olduğunu gözler önüne seriyor.

Samsung, Adidas ile resmi bir iş birliği duyurmadı. Haliyle bu konsept tasarım için söyleyebileceğimiz tek şey, bunun hayali bir ürün olduğu. Ancak şirket, iş birlikleri yapma konusunda iyi iş çıkarıyor. Hatta Güney Kore'den gelen haberlere göre Samsung, Galaxy Z Flip 3 için Thom Browne isimli şirketle bir iş birliği yaptı. Bu iş birliği kapsamında yaklaşan akıllı telefonun özel bir sürümü duyurulacak.

Kaynak : https://nl.letsgodigital.org/smartphones/samsung-galaxy-z-flip-3-adidas/
15
7
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
7
1
0
0