Samsung’un Yeni Katlanabilir Telefon İddialarını Doğrulayan Bir Reklam Sızdırıldı

16
3
2
1
0
Samsung’un sıradaki Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir modeller tanıtacağı iddiaları geçen hafta ortaya çıkmıştı. Bu iddialar, ortaya çıkan yeni bir görselle doğrulandı. Şirketin sızdırılan reklamı, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ü doğrular nitelikte oldu.

Samsung’un sıradaki Unpacked etkinliğinde hangi ürünleri tanıtacağı, geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Bu ürünlerin en dikkat çekenleri, yeni katlanabilir modeller oldu. Şirketin hazırlamış olduğu ve yakın zamanda sızdırılan yeni bir reklam ise söz konusu ürünlerin varlığını doğrular nitelikte oldu.

Samsung, Unpacked etkinliği için hazırladığı reklamda kullandığı ifadeler ve şekillerle yeni katlanabilir modelleri doğruladı. Görselde kullanılan sloganda ‘katlanmak’ ifadesine yer verildi.

"Gelecek 'katlanarak' geliyor"

samsung galaxy flip fold

Samsung, sızdırılan reklamıyla Unpacked etkinliğinin tarihini hatırlatırken, bazı ipuçlarını da meraklılara ulaştırdı. Söz konusu görselde “Gelecek, yeni yollarla kendini gösterecek (‘katlanacak’). Çok yakında.” ifadelerini kullanan şirket, yeni katlanabilir modellerin varlığını neredeyse resmî olarak ilan etti. Görselde bulunan iki adet katlanmış şekil de iddiayı destekleyen bir diğer unsur oldu.

Unpacked etkinliğinde bizleri neler bekliyor?

samsung unpacked

Daha önceki iddialardan da duyduğumuz üzere etkinlikte Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modellerinin tanıtılması bekleniyor. İddialara göre Galaxy Z Fold 3, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,2 inçlik Super AMOLED bir ekrana sahip olacak. Snapdragon 888 yonga setinden emir alacak cihaz, 12 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza taşıyacak. Galaxy Z Flip 3 ise yine iddialara göre 120 Hz yenileme hızına sahip 6,7 inçlik Dinamik AMOLED bir ekrana sahip olacak. 22:9 görüntü oranına sahip ekranın yanı sıra cihaz, önceki modelde küçük boyutu nedeniyle eleştirilen kapak ekranı büyütülecek.

İddialara göre Samsung’un Unpacked etkinliği, 11 Ağustos tarihinde; Türkiye saatiyle 16.00’da başlayacak. Sızdırılan haberlere göre telefonların yanında giyilebilir birçok aksesuar da şirket tarafından tanıtılacak. Bu ürünler ve etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/leak-confirms-august-11-date-for-samsung-unpacked_id133702
16
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
3
2
1
0