13 Eylül'de Yayımlanacak Olan Yeni GRID Oyununda Fernando Alonso da Yer Alacak

26
3
0
0
0
Yarış oyunu sevenlerin favori oyunlarından olan GRID, 13 Eylül'de yeni oyunuyla piyasaya çıkış yapacak.

Codemasters, popüler oyun markalarından olan GRID’in kısa bir süre içerisinde yeni bir oyunla dönüş yapacağını açıkladı. Oyun, 13 Eylül 2019’da şu an ki donanımlara çıkış yapacak. Yeni oyunla birlikte oyuncular dört kıtadaki dünyanın en ünlü şehirlerinin sokaklarında yarışma keyfini yaşayacak.

Oyuncular araçlarını GT, Touring Stock, Muscle Cars, Super-Modified ve daha fazlası arasından seçecek ve Circuit, Street Racing, Oval, Hot Laps, Pointo-to-Point ve World Time Attack gibi farklı yarış türlerinde yarışabilecekler.

GRID, oyuncularına risk ve ödül arasındaki dengenin mükemmel şekilde kurulduğunun sözünü veriyor. Oyunun yapımcıları, hem “arcade” türündeki yarış oyunlarını sevenlerin hem de simülasyon türündeki yarış oyunları sevenlerin tatmin olabileceğini söylüyor. Oyuncular, oyunda araçları için fazladan çıkartmalar, oyuncu kartları, takım arkadaşları, başarılar ve madalyalar kazanabilirken yapay zekâ da oyuncuların sınırlarını zorlayacak.

Oyunda, performansı etkileyecek gerçekçi simüle edilmiş hasar sistemi bulunacak ve “nemesis” adı verilen sistem vasıtasıyla yapay zekâ, oyunculardan intikam almaya çalışacak. Oyunda ayrıca efsane F1 pilotu Fernando Alonso da bulunacak ki kendisi ayrıca Yarış Danışmanı olarak da oyunun geliştirme sürecinde yer aldı.

GRID’in oyun yönetmeni Chris Smith, oyunun PlayStation 4, Xbox One ve bilgisayarlar için eylül ayında geleceğini söyledi. Fernando Alonso ise kendisinin F1’de pilot olduğu zamanlardan bu yana GRID’in kendisi için ideal oyun olduğunu, stüdyonun kendisini ve ekibini oyuna dahil ettikleri için çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/codemasters-announces-a-new-grid-game-to-be-released-on-september-13th-2019/
26
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
3
0
0
0