51. Bölge Baskını YouTube’da Canlı Yayında (İlginç Görüntüler Var)

454
117
44
44
34
Çok uzun süre önce internette popüler olan “51. Bölge baskını” gerçek oluyor gibi gözüküyor. Bölgede şimdiden insanlar toplanmaya başladı ve yavaş yavaş harekete geçecekler gibi gözüküyor.

ABD’nin meşhur ve gizemli bölgelerinden olan 51. Bölge, sık sık filmlere de konu oluyor. Facebook’ta açılan etkinlikle başlayan fikir bir anda çığ gibi büyüdü. Uzun süre internet paylaşımları ile gündemde kalan, sık sık şaka malzemesi olan etkinlik günü geldi çattı. 

1 milyondan fazla kişinin katılacağını söylediği etkinlik için etkinlikte yayın açacağını söyleyen kişiler paylaşımlarda bulunmaya başladı. Aşağıda yer alan linkte de bir YouTuber, baskın için canlı yayın yapıyor.

area 51

51. Bölge, çok uzun süredir uzaylılara dair sırların saklandığı bir bölge olarak adlandırılıyor. Genel olarak internete bakacak olursak etkinliğe katılan kişilerin baskın konusunda kararlı olduğunu görüyoruz. Bölgedeki Amerikan askerlerininse dur emrine uymayan kişileri vurma izni bulunuyor. 

Daha önce hava kuvvetleri komutanlığı, gelenleri "keyifle geri dönmeye ikna edeceklerini" söylemişti. Etkinliği açan kişiler de insanları onun yerine başka bir festivale katılmaya çağırmıştı. Naruto koşusu yaparak baskın yapacağını söyleyen kişilerin başarılı olup olmayacağını göreceğiz. 

51. baskınını canlı olarak aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/51-bolge-area-51-baskini-ne-zaman-ve-canli-yayinlanacak-mi-51-bolge-nedir-41334174
454
117
44
44
34
Emoji İle Tepki Ver
454
117
44
44
34