5.160 mAh Bataryalı Yeni Bir POCO Modeli Ortaya Çıktı

15
3
1
0
0
POCO'nun çıkaracağı yeni telefona dair bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Yeni bilgilere göre Xiaomi'nin alt markası tarafından piyasaya sürülecek olan bu cihaz; 5.160 mAh bataryaya, 33 W hızlı şarja ve 64 MP'lik kameraya sahip olacak.

Xiaomi'nin alt markası POCO'nun, Redmi 9C'yi Hindistan pazarı için yeniden markalandırmak istediği ortaya çıkmıştı. Hatta daha sonra Redmi 9C ile aynı model numarasına sahip POCO C3, Bluetooth sertifikasyon sitesinde listelenmişti.

Ancak POCO, POCO C3'ü resmi olarak duyurmamışken geçtiğimiz sene çıkan ve POCO X2'nin halefi olabileceği düşünülen yeni bir cihaz daha ortaya çıktı. POCO X3 olarak adlandırılacağı düşünülen yeni cihaz, sertifikasyon listelemesinde yakalandı.

5.160 mAh bataryalı POCO X3

poco x3 arka panel tasarımı

FCCID internet sitesi üzerinden erişilebilen bu listelemede cihazın bazı özellikleri de ortaya çıktı. Listelemeye göre telefonun model numarası M2007J20CG ve telefonun arka panel tasarımı var olan hiçbir Xiaomi telefonla benzeşmiyor.

Yukarda telefonun arka panel tasarımını da görebileceğiniz görselde yuvarlak kenarlara sahip dikdörtgen şeklindeki kamera modülü görülüyor. Panelin alt tarafında büyük harflerle POCO yazısı yer alıyor. Ayrıca telefonun 64 MP'lik bir ana kameraya sahip olacağı da yine bu görseldeki kamera modülünde yazıyor.

poco x3 batarya, poco x3 tweet

(Yeni POCO akıllı telefonu 5.160 mAh batarya ve 33 W hızlı şarj ile geliyor)

Ayrıca XDA-Developers tarafından ortaya çıkarılan RF test raporuna göre cihaz, kutusundan MIUI 12 ile birlikte çıkacak ve ona M2007J20CT model numaralı başka bir cihaz da eşlik edecek. Buna ek olarak the tech guy (@the_tech_guy) isimli bir Twitter kullanıcısı tarafından ortaya çıkarılan bir diğer bilgiye göre ise telefon 5.160 mAh bataryaya ve 33 W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Ortaya iki farklı model numarasının olması, iki farklı SKU'ya sahip cihazın çıkacağı anlamına geliyor. Cihazın isminin POCO X3 olacağı tahmin edilse de raporların hiçbirinde cihazın isimlendirmesinden bahsedilmiyor. Ayrıca şirketten de POCO X3'e dair herhangi bir resmi açıklama gelmiş değil.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/poco-x3-64mp-camera-5160mah-battery-33w-fast-charging-next-smartphone-poco/
15
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
3
1
0
0