ABD, 2 Yeni UFO Videosu Paylaştı: 650'den Fazla UFO Olayının İncelediği Açıklandı

6
4
4
1
0
ABD Savunma Bakanlığı bünyesindeki UFO araştırma birimi, günümüzde 650'den fazla UFO olayının incelenmekte olduğunu açıkladı ve iki yeni video paylaştı. Bu videolardan birindeki gizem ise çözüldü.

ABD Savunma Bakanlığı bünyesinde ABD ordusu tarafından kayıt altına alınan UFO olayları araştırma merkezi Anomali Çözüm Ofisi, geçtiğimiz gün Kongre’de ifade verdi. Ofis direktörü Dr. Sean M. Kirkpatrick, ordu personeli tarafından bildirilen ve araştırılan olaylar hakkında son durumu paylaştı.

Kirkpatrick, 19 Nisan’da yaptığı açıklamada şu anda 650’den fazla olayı incelemekte olduğunu açıkladı. Ayrıca iki güncel görüntüyü de paylaşarak bu videolarda yer alan UFO’lar hakkındaki değerlendirmelerini de paylaştı.

ABD’den gelen iki yeni UFO görüntüsü:

Video tarihi: 12 Temmuz 2022

Video tarihi: 15 Ocak 2023

12 Temmuz 2022’de çekilen ilk video, paylaşılan detaylara göre Orta Doğu’da çekildi. ABD’nin MQ-9 drone'u, askeri bir üs gibi gözüken bir konumun üzerinden geçen topumsu bir cismi yakaladı. Cisme yönelik henüz bir açıklama bulunamadı.

15 Ocak 2023’te Güney Asya’da çekilen bir diğer görüntüde ise yine bir MQ-9 drone’u yer alıyor, yanından ne olduğu bilinmeyen bir cisim geçiyordu. Fakat görüntüye yönelik bir açıklama bulundu.

Kızılötesi kamera ile yakalanan görüntü, farklı görüntülerle paralel incelendiğinde farklı bir durum ortaya geçti. Cismin aslında arkaplanda uçan ticari bir uçak olduğu görüldü.

UFO olaylarının pek çoğu benzer yüksekliklerde bildiriliyor:

ufo

Kirkpatrick, ordu personelinin bildirdiği UFO olaylarının birbiriyle benzer özellikler taşıdığını açıkladı. Bu olayların pek çoğu 15 bin ila 25 bin feet irtifada yaşanıyordu. Olayların %52’sinde “yuvarlak veya küre” şeklinde cisimler bildiriliyor, çoğu objenin 1 ila 4 metre çapa sahip olduğu ifade ediliyordu.

Peki UFO’lar uzaylılara mı ait?

Kirkpatrick, bugüne kadar incelenen hiçbir olayda uzaylı varlığına dair bir kanıt bulunmadığını şu şekilde açıkladı:

“Ayrıca açıkça belirtmeliyim ki, araştırmamızda şimdiye kadar dünya dışı faaliyetler, dünya dışı teknoloji veya bilinen fizik yasalarına meydan okuyan nesneler hakkında hiçbir güvenilir kanıt bulunmadı.”
Kaynak : https://www.sciencealert.com/the-pentagons-ufo-office-has-given-an-official-update-on-its-findings
6
4
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
4
4
1
0