Bütçe Dostu Akıllı Saat Amazfit Bip S Lite Tanıtıldı

39
11
5
2
2
Amazfit, uygun fiyatlı bir akıllı saat isteyenler için Amazfit Bip S Lite'ı tanıttı. Fiyatı ve özellikleriyle giriş seviyede yer alan akıllı saat, bir akıllı saatten bekleyebileceğiniz temel özelliklerin hemen hemen hepsini sunuyor.

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan Amazfit, Türkiye’de de satışa sunulan akıllı saati Amazfit Bip S’in daha düşük özellikli ve uygun fiyatlı versiyonu olan Amazfit Bip S Lite’ı resmi olarak duyurdu.

Kordonu ile birlikte 30 gramlık bir ağırlığa sahip olan Amazfit Bip S Lite, 5 ATM’ye kadar suya dayanıklılık, Corning Gorilla Glass 3 ile de darbelere karşı dayanıklılık sunuyor. Ayrıca cihazın önünde parmak izi önleyici bir kaplama bulunduğunu da belirtelim.

Amazfit Bip S Lite tasarımı

amazfit bip s lite

Tek şarjla 30 gün gibi oldukça uzun bir kullanım süresine sahip olan Amazfit Bip S Lite, 1,28 inç büyüklüğünde 176×176 piksel 64 RGB TFT ekrana sahip. Bu ekran, Always on Display özelliği sayesinde büyük oranda şarj tasarrufu da sağlıyor.

Kutusundan 40 farklı saat kadranı tasarımı ile çıkacak olan akıllı saatin sonradan alacağı güncellemeler ile birlikte toplam 150 kadran seçeneğine sahip olacağı belirtiliyor. Android 5.0 veya iOS 10.0 üzeri tüm cihazları destekleyen akıllı saatte Bluetooth 5.0 desteği bulunuyor.

Amazfit Bip S Lite fiyatı

amazfit bip s lite

Amazfit Bip S Lite, bir akıllı saatte olmasını bekleyeceğiniz neredeyse tüm sensörlere (BioTracker, kalp atış hızı sensörü, üç yönlü hareket sensörü) ve spor modlarına (yürüyüş, koş, bisiklet vb.) sahip.

Fiyat/performans odaklı bir akıllı saat olarak karşımıza çıkan Amazfit Bip S Lite, 349 TL+vergiler fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

39
11
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
39
11
5
2
2