Amazon, Sağlık Takibi Yapan Ekransız Akıllı Bilekliği Halo'yu Tanıttı

13
7
3
2
0
Amazon, bugün paylaştığı açıklamayla kullanıcının sağlık takibini yapan yeni akıllı bilekliği Halo'yu tanıttı. Ekrana sahip olmayan bileklik, Amazon Halo servisi üzerinden kullanıcının sağlık durumunu takip etmesini sağlıyor.

Amazon, bugün paylaştığı açıklamayla birlikte yeni akıllı bilekliği Amazon Halo'yu tanıttı. Şirketin yeni tanıttığı akıllı bilekliği, kullanıcıların sağlık durumunu en iyi şekilde takip etmelerini sağlayacak şekilde tasarlandı. Yeni akıllı bileklik, piyasada bulunan diğer bilekliklerin aksine herhangi bir ekran barındırmıyor.

Ekransız bir şekilde satışa çıkacak olan Amazon Halo, akıllı telefonlara yüklenebilen aynı isimli mobil uygulaması ile entegre çalışıyor. Bileklik, kullanıcının sağlık durumunu uygulamaya yansıtarak sağlık durumunun takip edilmesini sağlıyor. Bileklik, farklı renk seçenekleriyle de satın alınabilecek.

Tek şarjla 7 gün çalışıyor:

amazon halo bileklik

Amazon Halo, üç farklı renk ve boyut seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak. Akıllı bileklik, kullanıcının kalp atış hızını, vücut sıcaklığını, yağ oranını, aktivitesini ve uykusunu izleyecek ve kullanıcının sesini dinleyerek gün içindeki duygusal değişimlerini belirleyebilecek. Bluetooth ile bağlantı kuran cihaz, GPS veya WiFi bağlantılarını desteklemiyor.

Bir akıllı bilekliğin elbette en merak edilen özelliklerinden birisi bilekliğin kaç gün boyunda şarjsız dayanabildiğidir. Amazon tarafından yapılan açıklamaya göre Halo, 7 güne kadar hiçbir şarj ihtiyacı duymadan çalışabiliyor. Bileklik, aynı zamanda yalnızca 90 dakika içinde tam şarj seviyesine ulaşıyor.

amazon halo

Tamamen suya dayanıklı olduğu söylenen Amazon Halo akıllı bilekliği, bünyesinde ivme ölçer, sıcaklık sensörü, nabız sensörü, iki mikrofon, bir LED ışığı ve mikrofonları kapatıp açmak için bir tuş barındırıyor. Bilekliği üstünde bulunan mikrofonlarsa kullanıcının ses tonunu analiz etmek dışında farklı bir işleve sahip değiller.

Bugün tanıtılan Amazon Halo, Amerika Birleşik Devletleri'nde 64,99 dolardan (yaklaşık 480 TL + vergiler) satışa çıktı. Bilekliği satın alan kullanıcılar aynı zamanda hediye olarak normalde aylık 3,99 dolar olan Halo üyeliğini 6 ay ücretsiz olarak kullanabilecekler. Akıllı bilekliğin ülkemize gelip gelmeyeceği henüz açıklanmadı.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/amazon-just-launched-halo-100-fitbit-competitor-and-health-monitoring-service
13
7
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
13
7
3
2
0