Ana de Armas'ın Marilyn Monroe Olacağı 'Blonde'un İlk Fragmanı Yayınlandı [Video]

13
1
1
0
0
Ana de Armas'ın Marilyn Monroe Olacağı 'Blonde'un İlk Fragmanı Yayınlandı [Video]
Netflix, Ana de Armas'ın Marilyn Monroe'yu canlandıracağı Blonde filmi için ilk fragmanı paylaştı. İki dakikalık fragman, filme olan beklentiyi artırdı.

Son dönemlerde eski popülerliğini yitiren ve son 3 ayda 1 milyona yakın abone kaybeden Netflix, son dönemin en merakla beklenen filmlerinden Blonde için ilk fragmanı yayınladı. Tarihe kazınan sanatçı Marilyn Monroe’nun hikâyesinin anlatılacağı filmin fragmanı, filme olan sabırsızlığı körükledi.

Yeni tanıtım fragmanı, daha önce yayınlanan poster ve tanıtım fragmanıyla gözler önüne serilen Ana de Armas’ın Marilyn Monroe’ya ne kadar benzetildiği, son fragmanla da kanıtlandı. Sevilen oyuncunun Marilyn Monroe’yu canlandıracağı filmin fragmanı şu şekildeydi:

Blonde fragmanı:

Başrolde Ana de Armas’a yer veren Blonde, Monroe’yu gerçek adı Norma Jeane ile bilindiği çocukluk döneminden başlayarak bir yıldıza dönüştüğü zamana kadar anlatacak. Hem gerçek hem de kurgusal ögelere yer verecek olan filmin oyuncu kadrosunda Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholsan, Xavier Samuel ve Evan Williams gibi isimler de yer alacak. Filmin yönetmen koltuğundaysa Andrew Dominik oturacak.

Blonde, 28 Eylül’de 17 yaş sınırı ile Netflix’te yayınlanacak.

13
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
1
0
0