Apple, Gizlilik ve Uzun Batarya Süresi Temalı İki iPhone XR Reklamı Yayınladı

30
11
10
2
2
Apple, Gizlilik ve Uzun Batarya Süresi Temalı İki iPhone XR Reklamı Yayınladı
Gizlilik ve batarya ömrünün kullanıcılar için çok büyük önem taşıdığı herkes tarafından biliniyor. Apple, bu duruma farkındalık yaratmak isteyerek iki yeni reklam filmi yayınladı. Gizlilik ile ilgili reklamda iMessage'ın mesajları şifrelediği, batarya ömrüyle ilgili paylaşılan reklamda da iPhone XR'ın batarya süresinin ön plana çıkarıldığı görülebiliyor.

Apple, son akıllı telefon modellerinden iPhone XR ile ilgili iki yeni reklam filmi yayınladı. YouTube üzerinden paylaşılan reklam filmlerinde, iPhone XR'ın batarya ömrü ve gizliliğe dem vuruldu. Apple böylelikle X serisi akıllı telefonlarından uygun fiyatlı olanı XR için yeni bir pazarlama stratejisi geliştirmiş oldu. Aslında gizlilikle ilgili yapılmış olan reklam filmi tüm iPhone modellerini kapsasa da, batarya ömrüyle ilgili reklamda doğrudan iPhone XR baz alınmış. İşte Apple'ın yeni reklam filmleri:

Gizlilikle ilgili hazırlanan reklam filminde, iPhone XR kullanan bir kadının iMessage üzerinden gelen mesajlara verdiği tepkiler görülebiliyor. Ardından da iMessage uygulamasının mesajlarınızı gizlediğini belirten bir yazı çıkıyor. Reklam filminin sonunda Apple logosunun bir kilite benzetilmesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Batarya ömrü ile ilgili olan reklam filminin öznesi ise doğrudan iPhone XR. Farklı kişiler, benzer zamanlarda yorgun olarak ön plana çıkarılıyor. Reklam filminin başında ve sonunda da iPhone XR'ın en uzun batarya ömrüne sahip olduğu belirtiliyor. 

Kaynak : https://www.mobilescout.com/apple/news/n112774/apple-iphone-xr-ads-privacy-battery-life.html
30
11
10
2
2
Emoji İle Tepki Ver
30
11
10
2
2