Apple, İddialara Göre iPad 7 ve 10,5 İnç Yeni iPad Modeli Üzerinde Çalışıyor

11
3
2
1
0
25 Mart'ta iddialı bir etkinlikle karşımızda olacak olan Apple, yeni sızıntılara göre iPad 7'yle birlikte yeni bir iPad modelini de yakında bizlerle buluşturacak.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, 25 Mart'ta gerçekleşecek olan etkinliğinde bizlere bazı yenilikler duyuracak. Bahsi geçen bu özel etkinlik "gösteri zamanı" sloganıyla duyurulmuştu. Servisler ve yazılım odaklı olacağı düşünülen etkinlik, birçok tahmini de beraberinde getirdi.

25 Mart'taki etkinlikte AirPods 2, AirPower gibi bazı yeni ürünlerin tanıtılacağı iddia ediliyor. Ardı arkası kesilmeyen tahminlerin ardından yeni bir iddia da Apple ile ilgili sızıntıları paylaşmasıyla ünlenmiş olan CoinX'ten geldi. Twitter hesabından bir gönderi paylaşan CoinX, önümüzdeki günlerde birkaç iPad modelinin karşımıza çıkacağını söyledi.

"Hem 10,2 inçlik iPad 7 hem de yeni 10,5 inçlik Pro olmayan iPad geliyor. Fakat aynı anda gelmeyecekler."

Paylaştığı gönderide iPad 7'den ve yeni bir 10,5 inçlik iPad'den söz eden CoinX, 2 modelin aynı zamanda gelmeyeceğini de ekledi. Eğer CoinX'in söyledikleri doğruysa ilk modeli 25 Mart'ta, ikincisini ise önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi planlanan WWDC 2019'da (Uluslararası Apple Geliştirici Konferansı) görebiliriz. 

Geçtiğimiz haftalarda Japon blog sitesi Macotakara'nın yayınladığı rapora göre yakında karşımıza çıkacak olan iPad 7'de, Touch ID ve 3,5 mm kulaklık girişi bulunacak. Bu söylenti, iPad 7'de herhangi bir tasarım değişikliğinin olmadığı ihtimalini güçlendiriyor. Yeni iPad modelleri ve diğer Apple ürünleriyle ilgili tüm soru işaretlerimiz 25 Mart'ta yok olacak gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/ipad-10-2-inch-10-5-inch-screen-in-the-works/
11
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
2
1
0