Avatar: Frontiers of Pandora Resmen Duyuruldu: Oyundan İlk Tanıtım Videosu Geldi

44
4
4
4
3
James Cameron'ın 2009 yapımı başarılı filmi Avatar'ın bir oyununun geleceğini uzunca yıllardır biliyorduk. Geçtiğimiz gün E3 2021'de nihayet oyuna dair ilk görüntüleri gördük. Yayıncılığını Ubisoft'un üstlendiği oyunun arkasında ise The Division 2'yi geliştiren stüdyo Massive Entertainment var.

2009 yılında vizyona girdiğinde büyük ses getiren ve ardından da yıllardır hem gelecek yeni filmi hem de oyunu için büyük bir beklenti yaratan Avatar'dan nihayet beklenen haber geldi. Bildiğiniz üzere ikinci film sürekli ertelenmişti ve şu an 2022 yılında geleceği biliniyor. Bu bilginin yanına artık gönül rahatlığıyla oyunu da ekleyebiliriz gibi görünüyor.

İlk kez 2017 yılında duyurulan ama yıllardır hakkında neredeyse hiçbir şey öğrenemediğimiz yeni Avatar oyunu, nihayet dün başlayan E3 2021'de karşımıza çıktı. Oyundan bir adet fragman da geldi ve her ne kadar oynanıştan çok oyunun sunduğu görsel şölene odaklanan bir fragman olsa da heyecan yaratmaya yetti diyebiliriz.Oyunun adı da böylece ilk kez karşımıza çıkmış oldu: Avatar: Frontiers of Pandora. Yayıncılığını Ubisoft'un üstlendiği yeni Avatar oyurunun arkasında ise The Division 2'yi geliştiren stüdyo Massive Entertainment var.

Avatar: Frontiers of Pandora 2022'de geliyor

E3 2021'in en büyük sürprizlerinden biri olarak karşımıza çıkan Avatar: Frontiers of Pandora, Ubisoft'un Snowdrop motoru ile geliştiriliyor. Oyun, bize bolca etkileyici manzaralar sunacak, açık dünya türünde olacak ve bu da Avatar evreninin tadını çıkarmamızı sağlayacak. Paylaşılan ilk video ile heyecan yaratan oyun yeni film ile birlikte 2022 yılında karşımıza çıkacak.

Henüz oyunun detaylarına dair elimizde çok şey olmasa da yeni nesil konsollara odaklanan bir oyun olduğunu biliyoruz. Avatar: Frontiers of Pandora Xbox Series X , Xbox Series S , PS5 , PC ve Amazon Luna için geliştiriliyor. Oyunun eski jenerasyon konsollara gelmeyeceği biliniyor.

Oyunun ilk tanıtım fragmanına göz atmak isterseniz:

Kaynak : https://www.techradar.com/news/ubisoft-avatar-game-is-the-first-real-surprise-of-e3-2021
44
4
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
44
4
4
4
3