Avengers: Endgame, Daha Sinemaya Gelmeden Torrent Sitelerinde Ortaya Çıktı

3
0
0
0
0
Avengers: Endgame'in Çin'deki galasından yalnızca bir saat sonra film, korsan olarak yayılmaya başladı.

Avengers: Endgame'i dünyada milyonlarca insanın izlemesi ve filmin oldukça büyük gişe rakamlarına ulaşması bekleniyor. Bugün Çin'de yayımlanan film, şimdiye kadar 90 milyon dolarlık hasılata ulaştı. Bu, oldukça etkileyici bir rakam.

Fakat bu kadar popüler bir film için kaçınılmaz olan yaşandı. Filmin yerel saat ile 16.00- 7.00 arasında çoktan internette paylaşıldığı fark edildi. Dakikalar içinde onlarca kullanıcı tarafından filmin 1,2 GB'lık torrenti yayılmaya başladı. 2 GB olan başka çeşitler de olduğu biliniyor fakat içerikleri ve kaliteleri hakkında bilgi yok.

TorrentFreak'ın elde ettiği veriler incelendiğinde filmin yalnızca nispeten yavaş bağlantılara sahip Çinli torrent kullanıcıları tarafından paylaşıldığı anlaşılıyor. Ancak bu durumun uzun sürmeyeceği düşünülüyor.

Yine TorrentFreak tarafından elde edilen verilere göre ilk paylaşanların çoğunun Çin'deki popüler 'Thunder' torrent istemcisini kullandığı görülüyor. Bunlar dışında bir de aşağıdaki listede görüldüğü üzere Vietnam'dan bir kullanıcının olduğu görülüyor.

Marvel için tek iyi haber, paylaşılan torrentteki videonun oldukça kalitesiz olduğu. Görüntünün sürekli titrediği, sesin de kalitesiz olduğu ve ekranda bahis sitesi filigranlarının olduğu söyleniyor.

Farklı dosya boyutlarında olmasına karşın aynı içeriğe sahip olduğu düşünülen torrent dosyaları, İngilizce sitelerde de yayılmaya başladı.

Kaynak : https://torrentfreak.com/avengers-endgame-leaks-online-in-china-begins-to-spread-190424/
3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0