Avengers: Endgame'in Kusursuza Yakın Rotten Tomatoes Puanı Açıklandı

68
9
5
1
1
Son yılların en büyük merak uyandıran filmi Avengers: Endgame, Rotten Tomatoes adlı film eleştiri sitesinde neredeyse kusursuz bir açılış yaptı.

Marvel Sinematik Evreni’nin son filmi olan ve şimdiye kadar anlatılan bütün hikayenin bir araya getirildiği Avengers: Endgame, Russo kardeşlerin ifadesiyle ‘Infinity Saga’nın kapanışını yapacak. Büyük merakla beklenen film Avustralya ve Çin’de vizyona girerken, Rotten Tomatoes sitesi de film hakkındaki notunu açıkladı.

İlk açıklamada 51 kullanıcı tarafından oylanan filme yalnızca 1 adet olumsuz oy kullanılırken filmin notu başlangıçta %98 olarak açıklandı. Bu da Endgame’in Black Panther’i geride bırakarak en yüksek puanla açılış yapan Marvel filmi olmasını sağladı.

Daha sonra verilen oylarla birlikte filmin puanı biraz daha aşağı inerek %96’ya geriledi.

Eleştirmenlerin genel olarak oldukça başarılı buldukları Avengers: Endgame için yapılan yorumlar oldukça olumlu. Filmin duygusal anlamda insanları farklı uçlara sürüklediğini ve hikayelere en uygun son olduğunu söylüyorlar. Bu da filmi bekleyen insanları daha da heyecanlandırıyor.

Avengers: Endgame ülkemizde 25 Nisan’da vizyona girecek. Filmin ilk hafta sonunda dünya çapında 1 milyar doları zorlaması bekleniyor. Daha önceki rekor, 640.5 milyon dolar ile Avengers: Infinity War’a aitti.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/04/23/avengers-endgame-rotten-tomatoes-score/
68
9
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
68
9
5
1
1