Başarılı Girişimciler, İzmir’deki BAMBU Demoday Etkinliği’nde Deneyimlerini Paylaşacak

13
2
1
1
0
Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren BAMBU, girişim hızlandırma ve ön kuluçka merkezi olarak görev yapıyor. 3 Eylül 2020 Perşembe günü BAMBU tarafından düzenlenecek Demoday etkinliğinde girişimciler deneyimlerini paylaşacak.

Türkiye’deki girişim ve girişimcilere destek olmak amacıyla 2017’de kurulan BAMBU, bugüne kadar pek çok iş fikri için hızlandırma ve kuluçka programlarını devreye aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (DEPARK), Dokuz Eylül Teknoloji Transfer Ofisi (DETTO) tarafından kurulan merkez, girişimcilik ekosistemine de önemli katkılar sağlamayı amaçlıyor. 

BAMBU, girişimcileri bir araya getirme amacı doğrultusunda çeşitli etkinlikler düzenliyor. Örneğin Demoday Etkinliği, merkez için artık geleneksel etkinlikler arasında. Girişimcileri bir araya getirip deneyim aktarımını amaçlayan Demoday için 6. Dönem’in zili çalmak üzere…

Girişimcilerin deneyimlerini paylaşacakları BAMBU Demoday Etkinliği, 3 Eylül 2020’de Alsancak’taki Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü’nde düzenlenecek:

deü depark

Buradan kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz Demoday, Alsancak’taki DEÜ Rektörlük yerleşkesindeki DESEM Bordo Salon’da düzenlenecek. Etkinlik DETTO Koordinatörü Prof. Dr. Hasan Selim, DEÜ Rektörü ve DEPARK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın konuşmaları ile başlayacak. Ardından girişimciler deneyimlerini paylaşacağı bir oturum daha düzenlenecek.

Etkinliğin ikinci yarısında ise BAMBU 6. Dönem girişimcileri, gerçekleştirdikleri proje ve fikirlerini sunacaklar. Kapanış ise ödül töreni ile yapılacak. Böylece BAMBU Demoday 6. Dönem etkinliği tamamlanacak ve yeni döneme geçiş yapılacak. 

Eğer siz de bir girişimci iseniz ve fikrinize güveniyorsanız, buradan BAMBU’ya başvurabilir, hızlandırma ve kuluçka imkanlarından faydalanma şansı yakalayabilirsiniz.

13
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
1
0