İddia: iPhone 11R Bazı Tasarım Değişiklikleri ile Gelecek

26
9
6
3
1
Apple, uzun bir süredir yeni çıkacak iPhone serisi hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Bu olay iPhone kullanıcılarını daha da heyecanlandırıyor ki bazı duyumlar gelmeye başladı.

Apple, Eylül ayının ortasından itibaren yeni iPhone XR dahil olmak üzere birçok telefon çıkardı. Bundan sonra gelecek yeni modellerde herhangi bir tasarım değişikliği beklenmiyordu fakat son alınan duyumlar, arka kamerada bazı şeylerin değişeceği yönünde.

Cuma sabahı SlashLeaks’te yayınlanan resimler, 6,1 inç iPhone 11R'ye uygun koruyucu kılıflar için öngörülen tasarımları gösteriyor.

Tasarımlarda ilk olarak göze çarpan nokta, telefonun arkadaki çift objektifli kamerasına uyması gereken kare kesik. Raporlara göre iPhone 11R’nin arkasında 2 kamera olması gerekiyor. iPhone 11 ve iPhone 11 Max’in arka tarafında üç kamera lensi olması bekleniyor fakat buradaki tasarımda, benzer biçimde kare bir modüle sığdırılmış.

Mevcut raporlara dayanarak herhangi bir kişinin bu tarz veriler ile gelmesi çok olası olduğu için bu duyumları doğrulamanın bir yolu yok. Dahası, buradaki tasarım görüntülerinin bir konsept tasarımı mı yoksa iPhone 11 serisi için bitmiş bir ürün mü oldup olmadığı da kesin değil. Apple, 3 aydan uzun bir süredir yeni iPhone’lar hakkında kimseye herhangi bir bilgi vermedi. Yeni iPhone’ların çıkış tarihi yaklaştıkça daha çok detayla karşınızda olacağız.

Kaynak : https://bgr.com/2019/05/31/iphone-11r-release-date-closing-in-new-leak-teases-design-changes/
26
9
6
3
1
Emoji İle Tepki Ver
26
9
6
3
1