2019 Model iPhone XR'ların Hangi Renklerle Geleceğini Gösteren Tasarımlar

19
15
3
0
0
iPhone XR’ların 2019 modelleri için ortaya çıkan yeni bilgisayar tasarımları, farklı renklerde iPhone’ların yapılmasının gündeme geldiğini gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde bu yılın iPhone XR modellerine ait tasarım görüntüleri ortaya çıkmıştı. O tasarımlarda görüldüğü kadarıyla bu yılın modelleri de geçen yılın modelleri ile aynı renk paletine sahip olacak, tasarımda radikal bir değişiklik olmayacak.

Yani bu yılın iPhone XR’ları da altın rengi, gri ve siyah olacak. Ayrıca, şu anda çeşitli operatörlere özel olarak üretilen kırmızı telefonlar da piyasaya sürülecek.

Yeni renkler ise daha farklı. Örneğin bu tasarımlarda, şu andaki parlak altın sarısının yerini daha mat bir ton alıyor. Telefonun renginden ziyade arka kısmında yer alan kamera bölümü dikkat çekiyor. Apple, bu kısmı daha küçük olarak da tasarlayabilirdi ancak XS ile aynı dizaynı korumak amacıyla böyle bir yola başvurdukları düşünülüyor.

iPhone XR 2019’un ekran boyunun değişmesi beklenmiyor, telefon yine 6.1 inç olacak ve bir ihtimal, LCD ekranlı son iPhone serisi olacak. Telefonda yeni Apple A13 çip setinin kullanılması ihtimaller dahilinde. Kamera açısından ise değişen bir şey yok, daha önceki modellerde yer alan ile aynı kamera sistemi kullanılacak. Bu kamera modülleri, X veya XS’ler ile aynı modül olabilir.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/new_iphone_xr_2019_renders_show_an_alternative_color_scheme-news-37315.php
19
15
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
15
3
0
0