Beats Solo Pro Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

42
9
4
2
1
2014 yılında Apple tarafından satın alınan Beats'in son ürünü Beats Solo Pro tanıtıldı. 'Transparency' adı verilen yeni bir ortam gürültüsü engelleme teknolojisini kullanan ve AirPods'larda bulunan 'Hey Siri' komutuna duyarlı olan kulaklık, yenilenen tasarımıyla da dikkat çekmeyi başarıyor.

2014 yılında Apple tarafından satın alınan Beats’in yeni kulaklığı Beats Solo Pro, dikkat çeken özellikleriyle birlikte tanıtıldı. Apple’ın bünyesi altına girdikten sonra ilk büyük tasarımsal değişikliği yapan Beats, bu ürününde yenilenmiş bir tasarımla karşımıza çıktı. Bu kapsamda cihaz, katlanabilir yapısıyla dikkat çekiyor.

Tasarım anlamında Beats Solo Pro, önceki Beats Solo kulaklıkların kulak üstü tasarımını korurken Beats EP ve Beats Studio kulaklıklarını birleştiren yeni bir görünüm sunuyor. Yeni nesil kulaklıklar, Solo serisi için tamamen yeni özellikleriyle de oldukça iddialı görünüyor.

Beats Solo Pro özellikleri:

Beats’in ürün tanıtımı sırasında üzerinde durduğu en önemli nokta, yeni gürültü engelleme teknolojisi oldu. Bu noktada Solo Pro kulaklıklar, 'Transparency' adı verilen yeni bir ortam gürültüsü engelleme özelliğini beraberinde sunuyor. Ayrıca Powerbeats Pro ve AirPods özellikleriyle Beats Studio’nun aktif gürültü engelleme teknolojisini harmanlayan Solo Pro, AirPods’larda gördüğümüz 'Hey Siri' komutunu da algılayabiliyor.

Apple’ın H1 işlemcisiyle çalışan kulaklık, pil ömrü açısından Beats aktif gürültü giderme veya Asetat kullanıldığında 22 saate kadar çalışabilmeyi vadediyor. Bu süreyi 40 saate kadar çıkarmak içinse her iki özelliği de devre dışı bırakabiliyorsunuz. Ayrıca kulaklıklar, Apple’ın Lightning kablosunu kullanarak şarj edilebiliyor ve 10 dakikalık hızlı şarj ile 3 saate kadar çalışabiliyor.

Beats Solo Pro fiyatı:

Beats Solo Pro

Pek çok farklı renk seçeneği bulunan Beats Solo Pro, bugünden itibaren ABD pazarı için ön siparişe açıldı ve 30 Ekim’den itibaren piyasaya sürülecek. Kulaklık için belirleten satış fiyatı ise 299,95 dolar (yaklaşık 1.760 TL). Ülkemizde de satışa sunulması beklenen kulaklıkların bu fiyatının ABD fiyatı olduğunu, bu noktada ülkemizdeki fiyatlandırmanın vergilerin de etkisiyle değişiklik göstereceğini de hatırlatalım.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/10/15/beats-solo-pro-announcement/
42
9
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
42
9
4
2
1