Bethesda'dan Fallout 76 İtirafı: Geliştirme Aşamasında Çok Zorlandık

17
4
4
2
0
Fallout serisiyle oyun dünyasına yeni bir soluk getirmiş olan Bethesda, hayal kırıklığı sayılan Fallout 76 hakkında ilk kez bir itirafta bulundu.

Bethesda, geçtiğimiz yılın son çeyreğinde satışa sunduğu ve birçok olumsuz yorumla topa tutulan Fallout 76 hakkında önemli bir itirafta bulundu. Bethesda'ya ve Fallout serisine aşina olanların bildiği gibi Fallout 76, neredeyse hiçbir oyuncunun beklentilerini karşılamamıştı.

Bethesda'nın 29 Mart'ta başlattığı #BethesdaGameDays adlı etkinlikte ele alınan Fallout 76, geliştiricilerin de söylediğine göre birçok hata ve eksiği bulunan bir yapım. Oyunun yapım süreciyle ilgili konuşan Todd Howard, Fallout 76'nın ekibi ne kadar zorladığından şu şekilde söz etti:

"Fallout 76'yı geliştirirken çok fazla zorlukla karşı karşıya kaldık. Oyunun yapım aşamasında birçok problemin olacağını biliyorduk ve bazıları beklediğimizden de zorlayıcı oldu. Fallout 76, bizim için çok yeni bir projeydi."

Todd Howard, Fallout 76'nın yapım aşamasında ne gibi büyük problemlerle karşılaştıklarını detaylandırmadı ancak oyunu oynayan kullanıcılar birçok hatayı mutlaka fark etmiştir. Bethesda gibi üst düzey bir şirketin bitmemiş sayılacak bir oyunu piyasaya sürmesi oyuncular tarafından üzüntüyle karşılanmıştı.

Tüm bunlara rağmen yine de Fallout 76'yı oynamak isterseniz PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satın alarak oynayabilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/03/31/fallout-76-difficulties-during-development-todd-howard/
17
4
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
17
4
4
2
0