Bethesda, E3 2019'da Oyunculara Neler Sunabilir?

13
5
2
2
1
Haziran ayında başlayacak olan E3 oyun fuarında Bethesda, oyuncularına ve hayranlarına neler sunabilir?

E3 2019 gittikçe yaklaşıyor ve oyun yayımcısı Bethesda Softworks, bu sene de kendi konferansını düzenleyecek. Neredeyse her sene basın konferansları renkli geçen Bethesda, yüksek profilli oyun duyurularını ve uzun oynanış videolarını harmanlıyor. Peki Bethesda’nın E3’teki basın konferansı nasıl izlenebilir ve Bethesda, E3’te neler duyurabilir?

Basın konferansı

9 Haziran’da başlayacak olan Bethesda basın konferansı, şirketin resmi YouTube, Twitch, Mixer, Twitter ve Facebook hesaplarından izlenebilecek. Ayrıca seçilen bazı hayranlar bu konferansı Los Angeles’da canlı olarak izleyecek.

Bethesda’dan neler beklenebilir?

Şirketin yüksek profilli bazı oyunları şu an için geliştirme aşamasında ve birkaç oyunu da E3’ten hemen sonra oyuncularla buluşacak. İşte şirketin tanıtımını gerçekleştirebileceği bazı oyunlar:

  • Wolfenstein : Youngblood ve Wolfenstein: Cyberpilot

1980’lerde geçecek olan Youngblood’da B.J. Blazkowicz´’in ikiz kız kardeşinin, kayıp babasını kurtarma görevini izleyeceğiz. Oyunun yapımcısı Jerk Gustafsson’a göre oyun, geçmiş Wolfenstein oyunlarına göre daha açık uçlu bir çevreye sahip olacak.

Bir VR oyunu olacak olan Wolfenstein: Cyberpilot’ın da konferans sırasında oyunculara tanıtımı yapılacağı düşünülüyor. VR oyununun sunumu her ne kadar zor olsa da bu oyuna da ufak bir zaman ayrılacağı düşünülüyor.

  • Doom Eternal

2016 yılında oyunculara sunulan Doom, birçok kişinin beklentilerini aşmıştı. Doom Eternal için çıkan görüntülere bakılacak olursa devam oyunu da bir hayli iyi olacak gibi duruyor. Korku türündeki bu devam oyunu, macerayı Mars’taki uzay istasyonundan Dünya’ya taşıyacak. Şu an için hayranların akıllarını kurcalayan tek şey rekabetçi çoklu oyuncu modu.

  • Rage 2

Oyun, henüz geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olsa da Bethesda, oyuna yeni içerikler ekleyecek. Haziran ve temmuz aylarında yeni dünya etkinlikleri gelecek ve bu süre içerisinde oyunculara yeni araçlar ve silah kaplamaları sunulacak. Oyunun ilk büyük genişleme paketi Rise of the Ghosts olacak. Oyuncularına yeni hikaye sunacak olan bu paketin konferans sırasında tanıtılması bekleniyor.

  • Fallout 76

Fallout 76, 2018’de yayımlandığında hataları ve içerik eksiklikleriyle hayranlardan oldukça büyük tepkiler almıştı. Hatta bazıları dava açmayı bile düşünmüştü. Günümüzde kötü bir oyun, içerik güncellemeleri ve yamalarla iyi bir oyuna dönüştürülebilir. Bethesda hâlâ ücretsiz içerikler ve güncellemelerle oyunu kurtarabilir ancak oyunun tamamen ücretsiz olması pek mümkün değil.

  • The Elder Scrolls: Blades

Elder Scrolls: Blades, 2019’un başlarında Bethesda’nın açık dünyadaki diğer rol yapma oyun serisini ücretsiz oynanabilir alana götürdü ve oyuncular tarafından da oldukça iyi karşılandı. Bethesda’nın E3 sırasında bazı köklü değişiklikleri duyurması bekleniyor.

Bethesda’dan neler görebiliriz?

Doom Eternal ve Wolfenstein: Youngblood gibi kesinlik taşımasalar da oyuncular ve hayranlar tarafından beklenen oyunlar ve duyurular ise şöyle:

  • The Elder Scrolls Online

MMO oyunu olan The Elder Scrolls Online, önemli içerik güncellemeleri ve genişleme paketleri almaya devam ediyor ve oyunun oldukça sadık bir hayran kitlesi var. Hemen E3 öncesi, Elsweyr genişleme paketi oyunculara sunulacak. Dolayısıyla E3 sırasında yeni bir genişleme paketi duyurusu pek olası değil. Ancak Elsweyr’den gelecekte neler beklenebileceğiyle ilgili sunumlar çok daha olası.

  • The Elder Scrolls Legends

Bir kart oyunu olan The Elder Scrolls Legends, yoluna oldukça güçlü devam ediyor ve son genişleme paketini ocak ayında aldı. Dolayısıyla büyük bir içerik güncellemesi alması pek de olası değil ancak rekabetçi içerikler ve yeni özellikler E3 sırasında duyurulabilir. Belki Blades ile bir entegrasyon bile olabilir.

  • Wolfenstein III

Cyberpilot ve Youngblood’ın temmuz ayında çıkacak olması sebebiyle konferans sırasında Wolfenstein III ile ilgili tam bir duyuru almak çok mümkün değil. Ancak Bethesda, oyunlarını vaktinden oldukça önce duyurmasıyla da biliniyor. Wolfenstein III için de neden olmasın?

Bethesda’dan beklenmeyen oyunlar

Oyuncuların ve hayranların, görebileceği ve görmek isteyeceği oyunlar ve duyurular kısaca böyleydi. Peki Bethesda’dan E3 2019 sırasında neler beklenmemeli?

  • Dishonored 3

Dishonored 2, bazı yönleriyle hayranlarını sevindirirken bazı yönleriyle oyuncularının canını birazcık sıksa da şirketin oldukça sevilen markalarından. Ancak Bethesda, şu an için Dishonored 3 üzerinde çalışmıyor. Dolayısıyla sadece E3 2019’da değil, kısa vadede oyunla ilgili bir duyuru pek mümkün değil gibi gözüküyor.

  • Starfield ve The Elder Scrolls VI

Şirketin en çok beklenen oyunlarından olan Starfield ve The Elder Scrolls VI’nın, E3 sırasında şirket tarafından duyurusu yapılmayacak. Bu iki oyunun sadece E3 2019’da değil, güncel jenerasyon sistemlerine gelmesine dahi olası gözle bakılmıyor.

Sizin Bethesda’nın konferansında görmeyi beklediğiniz oyunlar hangileri?

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/gaming/how-to-watch-the-bethesda-press-conference-e3-2019/
13
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
5
2
2
1