Yerli Kripto Para Borsası Bitci'den 3 Metaverse Projesine 30 Milyon TL Yatırım!

4
2
1
0
0
Bitci, 3 metaverse projesine 30 milyon TL'lik yatırım yaptığını açıkladı. Bununla yetinmeyeceklerini söyleyen yetkililer, yatırımları 100 milyon TL'ye yükselteceklerini ifade ediyorlar. Halihazırda 17 metaverse projesi için de yatırım görüşmeleri devam ediyor.

Türkiye'deki en popüler kripto para borsalarından bir tanesi olan, ayrıca ülkemizdeki ilk blockchain ağını hizmete sunan Bitci, son dönemlerde sıklıkla konuştuğumuz metaverse teknolojileri ilgili yatırımlarını genişletmeye karar verdi. Bu bağlamda; 3 projeye 30 milyon TL yatırım yapan şirket, ilerleyen süreçte bu yatırımın miktarını 100 milyon TL'ye yükseltmeyi planlıyor.

Bitci'nin iştirakleri arasında yer alan Bitci Ventures aracılığı ile yaptığı yatırımlara baktığımızda; dikkat çeken projelerin varlıklarını görüyoruz. Örneğin VRMARS projesi. Bu proje, Mars'ı sanal ortamda inşa etti ve koloni kuran yatırımcıların aktif olarak gelir elde etmesini sağlıyor. Bir diğer proje ise Meta Galactica. Bugün pek çoğumuzun hayatının ayrılmaz bir parçası olan e-ticareti metaverse ekosistemlerine taşıyan Meta Galactica, şirketlerin hizmet ve ürünlerini sanal dünyada tanıtıp, satmasına yardımcı oluyor. Bitci'nin yatırım yaptığı üçüncü metaverse projesi ise YacthingVerse. Bu proje, yat sektörü üzerinde çalışan tüm markaları metaverse dünyasına taşımak için çabalıyor.

17 projeye yatırım için gözlemler sürüyor!

Bitci

Bitci'nin metaverse teknolojileri ile ilgili yatırımları bundan ibaret değil. Şirket, aktif olarak 17 metaverse projesini daha gözlemliyor. Bu projeler arasından seçilecek olanlara da ciddi yatırımlar yapılacak ve nihayetinde, 100 milyon TL'lik metaverse yatırımı yapılmış olacak. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bitci Holding CEO’su Onur Altan Tan, “Metaverse projelerine yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda pek çok proje geliştiricisi ile görüşmelerimiz sürüyor. Yatırım yaptığımız projeleri ekiplerimizle de teknik olarak destekleyerek dünyada ses getirecek projelere imza atmaya devam edeceğiz. Metaverse projeleri geliştiren ve kendilerine Bitci Ventures gibi güçlü bir destek arayan tüm proje geliştiricileriyle görüşmeye ve onları da desteklemeye hazırız. Bu kapsamda önümüzdeki dönemde ulusal ve uluslararası nitelikteki proje ve iş birliklerimizle farklı şirket ve kuruluşlara Blockchain ve Metaverse platformlarımızda ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullanarak, kapılarının herkese açık olduğunu belirtmiş oldu.

4
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
0
0