Blair Witch'in PlayStation 4 İçin Çıkış Yapacağı Tarih Belli Oldu

6
1
1
1
0
Blair Witch'in PlayStation 4 İçin Çıkış Yapacağı Tarih Belli Oldu
Bloober Team tarafından geliştirilen ve 30 Ağustos tarihinde Xbox One ve PC platformu için çıkış yapan korku oyunu Blair Witch, kısa bir süre sonra PlayStation 4 için de yayınlanacak. Açıklama ve oyunun çıkış tarihi, Bloober Team ve Lionsgate Games'ten geldi.

Korku ve gerilim türündeki oyunları sevenlerdenseniz son dönemde piyasaya çıkan birçok korku oyunu sizi sevindirmiş olabilir ancak aralarından biri var ki yalnızca PC ve Xbox One platformuna çıkış yapmasına rağmen büyük bir başarı yakalamış durumda. İçinde bulunduğumuz yılki E3 Fuarı'nda duyurulan ve o dönem büyük bir merak yaratan Blair Witch, yakın zamanda çok daha geniş bir oyuncu kitlesine hitap edecek gibi görünüyor. 

30 Ağustos tarihinde PC ve Xbox One platformları için yayınlanan korku oyunu, oyun dünyasının önemli pazarlarından biri olan PlayStation için herhangi bir doğrulama almamıştı. Blair Witch için birlikte çalışan Bloober Team ve Lionsgate Games, bugün oyunun PlayStation 4'e geleceğini doğruladı ve duyuru için özel bir fragman yayınlandı.

Blair Witch, 3 Aralık'ta PlayStaion 4'e geliyor:

3 Aralık 2019 tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapacağı açıklanan oyunun duyuru videosunu yukarıdan izleyebilirsiniz. Yapılan açıklamaya göre Blair Witch, Good Boy Pack adındaki her versiyonla uyumlu olan DLC ile birlikte gelecek. Bu DLC, oyundaki köpek Bullet için yeni eşyalar, yeni animasyonlar, cep telefonu oyunları ve duvar kağıtları getiriyor.

1996 yılında Maryland yakınındaki Black Hills Ormanı'nda küçük bir çocuğun kaybolmasıyla başlayan Blair Witch, Ellis adındaki polis memurunun ormanda kaybolan çocukları araması üzerine kurulu. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için Blair Witch'in Steam sayfasına buradan erişebilirsiniz.

Son olarak oyunun fiyatına değinelim. PlayStation 4 için dijital ortamdan satışa çıkacak olan Blair Witch, 29,90 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Bu fiyatı güncel kur üzerinden direkt olarak çevirirsek 170 TL gibi bir fiyat karşımıza çıkıyor ancak bu fiyata eklenecek vergilerden sonra oyunun 170 TL'den daha pahalıya satılacağı kesin. Blair Witch'i oynamak isteyen bir PlayStation 4 kullanıcısıysanız 2 hafta daha beklemek zorunda olduğunuzu hatırlatalım.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/blair-witch-comes-playstation-4-set-release-december-3
6
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
1
0