BMW M3 Touring, Kamuflajlı Bir Şekilde Test Sürüşünde Görüntülendi

7
1
0
0
0
Alman otomobil devi BMW'nin yeni nesil M3 serisinde yer alacak M3 Touring, kamuflajlı bir şekilde test sürüşündeyken görüntülendi. Aracın ana hatları ilk kez net bir şekilde karşımıza çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Alman otomobil devi BMW'nin yeni nesil M3 modelini sokaklarda kamuflajlı bir şekilde turlarken görmüştük. Yakın zamanda M4 modeliyle birlikte tanıtılacak olan M3 modeli, yalnızca Competition versiyonuyla karşımıza çıkmıştı. Bugünse yeni nesil M3 serisinde yer alacak Touring modeli caddelerde görüntülendi.

Daha önce tanıtım resimleri yayınlanan BMW M3 Touring, kamuflajlı bir şekilde test edilirken görüntülendi. BMW M3 serisinin aile arabası olarak çıkış yapacak modeli, geçtiğimiz gün gördüğümüz yeni nesil M3 modelinin tasarım hatlarını bazı noktalarda fazlasıyla benzer şekilde taşıyor.

BMW M3 Touring'in en net görüntüleri:

bmw m3 touring

Fotoğrafta da gördüğünüz üzere BMW M3 Touring'in burun tasarımı, M3 serisinin sahip olacağı yeni ızgaralara ve hava kanallarına ev sahipliği yapıyor. Aracın jantları da M3 Competition'da gördüğümüz jantların aynısı gibi duruyor. Fakat fotoğraflarda gördüğümüz jantlar bu kez tamamen siyah renkle karşımızda duruyor.

Aracın arka kısmına gelindiğinde far tasarımı ve arka tampon tasarımı da yeni nesil M3 serisinin standart tasarımını taşıyor. Araç, yine ince ve kızgın bakışlı farlara ve dört egzoz borusuna ev sahipliği yapıyor. Tüm fotoğraflar göz önüne alındığında Touring modelinin de aynı agresifliği taşıdığını söyleyebiliriz.

bmw m3 touring

BMW'nin yeni nesil M3 ve M4 modelleri, 3.0 litrelik çift turbo motora sahip olacak. Standart modeller 480 beygire yakın güç üretecekken M3 Competition modeli, yaklaşık 500 beygir güce ulaşacak. BMW'nin yeni modelleri, 6 vitesli manuel ya da 8 vitesli otomatik seçenekleriyle satın alınabilecek.

Bugün gördüğümüz BMW M3 Touring modeliyse şu anda pek bir detaya sahip değil. Aracın özellikleri hakkında bir şey bilmiyor olsak da Alman otomobil devi, Touring modelinin bundan iki yıl sonra piyasaya sürüleceğini paylaşmıştı. Yani Touring modeli hakkında bilgi edinmek için önümüzde uzun bir zaman dilimi bulunuyor.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/441499/bmw-m3-touring-casus-fotograflar/
7
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
0
0
0