Aday Olduğumuz Boğaziçi Bilişim Ödülleri, Birazdan Canlı Yayında Sahiplerini Bulacak

14
1
1
0
0
Aday Olduğumuz Boğaziçi Bilişim Ödülleri, Birazdan Canlı Yayında Sahiplerini Bulacak
Webtekno olarak 5. kez aday gösterildiğimiz Boğaziçi Bilişim Ödülleri, birazdan 7. kez canlı yayında sahiplerini bulacak. Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen ödül töreninde biz de mekandayız.

Sektörün öne çıkan platformlarını ödüllendiren birçok kurum ve kuruluş olsa da Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü tarafından düzenlenen Boğaziçi Bilişim Ödülleri, prestijiyle diğer ödüllerden ayrılıyor. Bu yıl 7. kez düzenlenecek olan ödüllerde Webtekno olarak 5. kez aday gösterilmiş durumdayız. Birçok kategoride halk oylamasıyla öne çıkanların belirlendiği Boğaziçi Bilişim Ödülleri'nde bu yıl 200 bin kişi oy kullandı. 

'Yılın En İyi İçerik Sitesi' başlığı altında aday gösterildiğimiz ödüller için halk oylaması 6 Aralık'ta tamamlandı. Oylamanın ardından hazırlıklar tamamlandı ve nihayet ödüllerin sahiplerini bulacağı 22 Aralık gecesine geldik. Kurucumuz İbrahim Akman, Webtekno'yu temsil etmek için gecedeki yerini aldı. 

Boğaziçi Bilişim Ödülleri, birazdan canlı yayında sahiplerini bulacak:

Ayrıca dilerseniz buraya tıklayıp gidebileceğiniz Twitch sayfasından da töreni canlı olarak izleyebilirisiniz. Sonuçları sizinle paylaşıyor olacağız, takipte kalın.

14
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
1
1
0
0