Bu Haftanın Favorileri: En Çok Satan 10 Teknolojik Ürün

5
2
2
0
0
Bu hafta Hepsiburada ve Amazon'da en çok tercih edilen, bolca satın alınan 10 teknolojik ürünü sizin için listeledik.

Bu hafta interneti ele geçiren en popüler ürünleri listelediğimiz bu içerikte tabletten telefona, kahve makinesinden kulaklığa pek çok ürün yer alıyor. 

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Samsung Galaxy Watch 6 Akıllı Saat

%30 daha ince çerçevesi ve %20 daha büyük ekranıyla dikkatleri çeken Samsung Glaxy Watch 6 oldukça şık bir görüntü çizmekte. Gelişmiş uyku takip sistemi ile size kişiselleştirilmiş bir sağlık deneyimi sunar.

Ürünü yakından inceleyip satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player


Standart televizyonunuzu akıllı bir televizyona dönüştürmeyi hayal ediyorsanız bu ürün sizin için doğru tercih. 29 gram ağırlığı ile istediğiniz her yere taşınabilir. HD görüntü kalitesi ve akıllı özellikleri ile Xiaomi Mi TV Stick kaçırılmayacak bir fırsat.

Ürünü tükenmeden satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

REDTIGER Dashcams Ön Arka Araç İçi Kamera


Gününün büyük çoğunluğunu araç içerisinde geçirenlerin vazgeçilmezi durumuna gelen araç kameraları son zamanların popüler ürünlerinden.Trafik kazası gibi beklenmedik durumlarda size kanıt sunarak yardımcı olur. 170° ön kamerasi ve 140° arka kamerası ile kör noktaları azaltan bu kamera Ultra HD 4K kalitesinde kayıt alır. 

Buraya tıklayarak ürünü satın alabilirsiniz.

HyperX Cloud III – Kablolu Oyun Kulaklığı


Özellikle oyun oynamayı sevenlerin tercih ettiği HyperX Cloud III, DTS uzamsal ses sktivasyonu sayesinde sanal 3D sahnesi elde ederek rakiplerinize karşı ses avantajınızı artırır.  HyperX ses mühendisleri tarafından özel olarak hazırlanın bu kulaklık dinamik oyun seslerini maksimum seviyede sunar.

Ürünü daha detaylı inceleyip satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Samsung Galaxy Buds FE Kablosuz True Wireless Kulaklık


Dışarıdan gelen engelleme , kaliteli bas sesleri ve 30 saate kadar dayanabilen pil performansı ile bu fiyat aralığında herkesi tatmin edecek seviyede bir kulaklık. 

Buraya tıklayarak ürünü satın alabilirsiniz.

Logitech M220 Sessiz Kompakt Kablosuz Mouse


Logitech'in SilentTouch teknolojisi ile tıklama seslerini %90 azaltarak hem kendiniz için hem de etrafınızdakiler için sessiz bir kullanım sağlar. Her iki el için de ortak tasarlanan bu konforlu bir deneyim sunmakta.

Ürünü satın almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Karaca Hatır Hüp Türk Kahve Makinesi


Eğer siz de bir türk kahvesi tutkunuysanız bu ürün tam size göre. Otomatik ısı ayarı ile ideal kıvamda, özel ölçü kaşığı sayesinde de bol köpüklü bir kahve sunar.

Buraya tıklayarak ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

Samsung Galaxy A54 256 GB 8 GB Ram


Fiyatına göre en çok tercih edilen telefonların başında gelen Samsung Galaxy A54; 2 güne kadar dayanan 5000mA bataryası, 256 GB hafızası ve 32 MP ön kamerası ile rahatlıkla tüm ihtiyaçlarınız karşılar.

Buraya tıklayarak ürünü satın alabilirsiniz.

Kiwi KSI-6450 Kırışık Giderici Buharlı Dikey Ütü


Tatil veya iş seyehatlerine giderken yanınızda götürebileceğiniz, kırışık giysilerinizi çok kısa sürede eski haline getirecek pratik bir ürün.

Ürünü hemen satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Zyxel WRE6605 AC1200 mps Menzil Genişletici Dual-Band Wi-fi Range Extender


Evinizde internetin ulaşmadığı noktalar varsa veya internette gecikme yaşıyorsanız  ihtiyacınız olan ürün Zyxel WRE6605. 5 GHz'de 867 Mbps hıza ulaşabilen bu cihaz size güçlü bir Wi-Fi performansı sunar.

Ürünü yakından inceleyip satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Diğer ürün önerilerimize göz atmak isterseniz;

5
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
2
0
0