CoD: Modern Warfare 2'ye Eklenecek Yeni Haritalardan Biri Tanıtıldı: Serinin Efsane Haritasından İlham Alındı

8
3
2
1
0
CoD: Modern Warfare 2'ye Eklenecek Yeni Haritalardan Biri Tanıtıldı: Serinin Efsane Haritasından İlham Alındı
CoD: Modern Warfare 2’nin arkasındaki ekip Infinity Ward, yeni çok oyunculu haritalardan birinin ayrıntılarını açıkladı. Farm 18 olarak adlandırılan harita MW2019’da yer alan Shoothouse’dan ilham alınarak tasarlandı.

28 Ekim’de piyasaya sürülmesi beklenen Call of Duty: Modern Warfare 2’nin açık beta ve erken erişim tarihleri açıklanmıştı. Ayrıca oyunla birlikte seriye eklenecek olan yeni bir harita da duyurulmuştu. Yeni harita, Formula 1 Singapur GP’nin düzenlendiği Marina Bay pistinde geçecek ve ‘Marina Bay’ ismini taşıyacak.

Hem hikaye anlatımı açısından hem de mekanik anlamda çok fazla katkısı olan ve bugüne kadarki en iyi hikayeli FPS oyunlarından biri olarak tanımlanan Modern Warfare 2’nin ilk fragmanı geçtiğimiz aylarda paylaşılmıştı. Bugün ise oyunun yeni haritasından bir video paylaşıldı.

Oyuncuların haritanın her yerinde aynı aksiyonu yaşaması isteniyor

Modern Warfare 2'nin arkasındaki ekip olan Infinity Ward, oyuna gelen yeni haritanın anlatıldığı ve haritanın yapımcılarıyla gerçekleştirilmiş röportajın videosunu paylaştı. Farm 18 olarak adlandırılan harita, Modern Warefare 2019’da yer alan Shoothouse haritasından ilham alınarak hazırlandı.

Modern Warfare 2'de çok oyunculu harita tasarımı direktörü Geoff Smith, haritadaki ana fikrin bir Shoothouse tipi bir harita ortaya çıkarırlarsa, oyuncuların hem haritanın merkezinde hem de başka bölgelerinde aksiyonu doya doya yaşamalarını sağlamak olduğunu belirten Smith, haritayı hazırlarken ilk başta gizli eğitim tesislerinde geçmesini düşündüklerini ancak daha sonra fikir değiştirerek bir çimento fabrikasında geçirmeye karar verdiklerini açıkladı.

Infinity Ward'ın kıdemli çevre tasarımcısı Ashly Thundercliffe, çevre tasarımıyla alakalı yaptığı röportajda, her şeyin oyunculara "güzel, gerçekçi bir alan" olan bir harita verecek ve aynı zamanda oyuncuların eğlenmesi için eğlenceli bir alan sunacak "mükemmel uyumu" bulmaya çalışmakla ilgili olduğunu açıkladı.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/call-of-duty-modern-warfare-2-shoothouse-inspired-map-detailed-in-new-video
8
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
2
1
0