Counter-Strike: Global Offensive 8. Yaşını Kutluyor

54
18
11
2
1
Son yılların en önemli birinci şahıs ateş oyunlarından olan Counter-Strike: Global Offensive yeni yaşını yeni bir güncellemeyle kutluyor.

Counter-Strike: Global Offensive, Valve’ın uzun yıllardır devam eden FPS geleneğinin son temsilcisi olarak 8 yıldır oyunculara keyifli zaman geçirme fırsatı veriyor. Oyun geçtiğimiz ay 21 milyondan fazla farklı oyuncuyu ayarlamıştı.

Oyunun sekizinci yıldönümü için bir Tweet atılırken bir de yeni güncelleme yayınlandı. CS: GO sık sık gelen yeni güncellemeleri ile birlikte popülerliğini korumaya devam ediyor. Yapım son güncellemeyle daha stabil hale geldi.

CS:GO 8 yaşında

cs go

Counter-Strike oyunu aslında ilk olarak Half-Life oyunu ile birlikte gelmiş bir mod idi. Daha sonra yapım kendi başına bir şöhret kazanmış, gerçekçi savaş mekanikleri sayesinde adeta bir devrime imza atmıştı.

Half-Life’ın yeni versiyonlarında kendine ayrı bir yol çizen oyun en son olarak Counter-Strike: Global Offensive ile yeni bir yola çıkmıştı. Yapım görece yakın zamanda ücretsiz hale getirilerek oyunculara açılmıştı.

Steam platformu üzerinden ücretsiz olarak erişilebilen oyunun popülerliği pandemi sürecinde artarken, oyun geçtiğimiz ay 21 milyon 271 bin farklı oyuncu tarafından oynandı. Counter Strike: Global Offensive alanındaki en önemli oyunlardan biri olmaya devam edecek.

CS:GO yeni güncellemenin özellikleri

counter stike global offensive

17 Ağustos’ta yayınlanan son güncelleme ile birlikte oyunda gerçekleşen değişiklikler şu şekilde oldu:

  • Oyun sonu ekranında artık hangi oyuncuların bir grup olarak oyuna girdiği görülecek.
  • Maçlar öncesindeki ortalama bekleme süreleri artık küresel ölçekli olarak değil bölgesel olarak hesaplanacak.
  • Rcon bağlantıları artık asenkron olarak gerçekleştirilecek.
  • Rcon adresleri, atanmış bir sunucuya bağlıyken değiştirilemeyecek.
  • Yeni eklenen  “rcon_connected_clients_allow” ayarıyla birlikte kullanıcıların başka atanmış sunuculara bağlanması engellenebilecek.
  • Çeşitli stabilite geliştirmeleri gerçekleştirildi.

Yeni güncelleme ile birlikte CS: GO bazı sorunları ortadan kaldırmış olsa da oyunda yeni yaş kutlamasına yönelik bir değişiklik henüz göze çarpmadı.

Kaynak : https://blog.counter-strike.net/index.php/2020/08/31374/
54
18
11
2
1
Emoji İle Tepki Ver
54
18
11
2
1