Cüzdanlar Hazırlansın: Steam Yaz İndirimi Tarihleri Ortaya Çıktı

114
9
7
5
3
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte oyunlarda büyük çaplı bir indirim yapacak olan Steam'in, yaz indirimleri kampanyasının 25 Haziran'da başlayacağı ve 2 hafta süreceği ifade edildi.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte oyunseverler gözlerini Steam'in yaz indirimleri kampanyasına dikti. Valve'ın Steam platformu için artık bir gelenek haline gelen bu indirimler dahilinde pek çok popüler oyun, büyük oranda indirime giriyor. Hem oyun oynamayı seven kişiler hem de oynamasalar bile kütüphanelerinde bir oyunu bulundurmak isteyenler, bu kampanya dahilinde istedikleri oyunları satın alıyorlar.

Oyunseverlerin merakla beklediği Steam'in yaz indirimleri kampanyasının ne zaman başlayacağına dair bilgiler ise Twitter üzerinde yapılan bir duyuruyla ortaya çıktı. Twitter'da Steam Database kullanıcı ismiyle yapılan bir duyuruda, Steam yaz indirimlerinin 25 Haziran 2019 tarihinde başlayacağı ve iki hafta süreceği ifade edildi. İşte o tweet;

Resmi bir açıklama olmasa da ortaya çıkarılan bu tarih fazlasıyla tutarlı. Bunun nedeni Steam'in genelde 21-23 Haziran tarihleri arasında bu indirimi başlatıyor olması. Eğer bu iddia doğru çıkarsa Steam, 2019 yılında da alışılmış bir tarihte yaz indirimlerini başlatmış olacak. 

Steam tarafından yapılacak olan resmi açıklamalarla birlikte hem hangi oyunların indirim kapsamına alınacağını hem de indirimlerin ne zaman başlayacağını net olarak öğrenmiş olacağız. Steam'den gelecek olan haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Peki siz bu yaz hangi oyunları indirim kampanyası dahilinde satın almayı düşünüyorsunuz? 

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/when-is-steams-summer-sale-2019-dates-leaked-for-u/1100-6466925/
114
9
7
5
3
Emoji İle Tepki Ver
114
9
7
5
3