Mad Max'in Yönetmeninden Death Stranding'in Beklentilerini Yükselten Açıklama

10
2
1
0
0
Oyuncuların zaten büyük beklenti içerisinde bekledikleri Death Stranding'e bir yorum da büyük bir isimden geldi. Ünlü yönetmen George Miller, oyunun 'büyüleyici' olduğunu dile getirdi.

Hideo Kojima’nın şüphesiz en çok konuşulan yapımı olacak Death Stranding’in çıkışına artık sayılı günler kaldı diyebiliriz. Ancak oyunun kopyası belli başlı inceleme ve haber sitelerine gönderilmiş olsa da kimse oyundan ne beklenmesi gerektiğine cevap veremiyor.

Death Stranding’in bir kopyasına sahip olanlar yalnızca kurum ve kuruluşlarla sınırlı değil. Mad Max: Fury Road ve Neşeli Ayaklar yapımlarından tanıdığımız ünlü yönetmen George Miller da Death Stranding’i oynamış isimler arasında. Miller, oyun hakkında beklentiyi arşa çıkaran açıklamalarda bulundu.

death stranding

Hideo Kojima tarafından Twitter’da yayınlanan videoda Miller’ın oyun hakkındaki yorumlarına yer verildi. Kojima’nın paylaştığı tweeti aşağıda görebilirsiniz. Miller, oyununun ‘büyüleyici’ olduğunu söyledi ve yorum yapmaya devam etti:

Usta sinemacılarda gördüğüm yeteneği şimdi Kojima-san’ın çalışmalarında görüyorum. Tüm o görsel diller, sözdizimleri, etkileyici görüntüler, hepsi oyunda bulunuyor.

Eğer daha önce bilmiyorsanız size Kojima hakkında bilinen bir şeyi söyleyelim. Hideo Kojima, filmlerin büyük bir hayranı ve özellikle Amerikan yapımlarına hayran bir insan. Dolayısıyla zamanında kendine idol gösterdiği birisine yaptığını göstermek inanılmaz derecede ilham verici.

Hideo Kojima’nın ellerinden çıkacak olan Death Stranding, 8 Kasım tarihinde oyuncularla buluşacak. Oyunda zaten Mads Mikkelsen ve Norman Reedus gibi ünlü isimleri göreceğimizi biliyorduk. Son gelen haberlere göre bu isimlerin arasına ünlü komedyen ve sunucu Conan O’Brien da katıldı. Conan’ın oyunda canlandıracağı kişi ise bir yapay zeka karakteri.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/george-miller-death-stranding/
10
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
1
0
0