Death Stranding'te Dünyaca Ünlü Sunucu Conan O'Brien da Yer Alacak

17
4
2
1
1
Kojima Productions'ın bir süredir üzerinde çalıştığı ve son zamanların en çok merak edilen oyunlarından Death Stranding, bir son dakika gelişmesiyle karşımızda. Şirketin bir numaralı ismi Hideo Kojima, 8 Kasım'da hayatımıza girecek oyuna dünyaca ünlü komedyen Conan O'Brien'ın dahil olduğunu duyurdu.

Dünyanın en popüler oyun konsollarından olan PlayStation, bugün milyonlarca oyunseverin sahip olduğu bir ekipman. Sony ve oyun geliştirici şirketler, şu sıralar PlayStation 5'e kilitlenmiş durumda ancak hâlâ bazı oyun şirketleri, PlayStation 4 için oyun geliştirmeye devam ediyor. Bu oyun şirketlerinden bir tanesi de Kojima Productions

Kojima Productions, uzunca bir süredir 'Death Stranding' isimli bir oyun üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Hatta oyunla ilgili çalışmalar, neredeyse tamamlanmış durumda ve oyunun 8 Kasım itibarıyla piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ancak şimdi bu oyunla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı ve oyuna dünyaca ünlü bir isim katıldı. 

Death Stranding

Death Stranding cephesinde yaşanan bu son dakika gelişmesi, şirketin bir numaralı ismi Hideo Kojima tarafından duyuruldu. Kojima, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ise Death Stranding'in senaryosuna, dünyaca ünlü komedyen Conan O'Brien'ın katıldığını açıkladı. O'Brien oyunda, 'The Wondering MC' isimli bir yapay zeka karakterini canlandıracak. 

Kojima, dünyaca ünlü komedyenin oyunda nasıl yer alacağını ve oyunculara ne gibi bir katkısının olacağını da açıkladı. Kojima tarafından yapılan açıklamalara göre The Wondering MC oyunseverlere bir kıyafet verecek ve bu kıyafet, oyunculara yüzme yeteneği kazandıracak. Dilerseniz şimdi, bu karaktere ve kıyafetle ilgili hazırlanmış olan mini videoya yakından bakalım.

Death Stranding, birkaç gün sonra hayatımıza girmiş olacak. Dünyaca ünlü pek çok oyuncunun yer alacağı bu ilginç oyundaki amacımız ise yok olmak üzere olan gezegenimizi ve insanlığı kurtarmak olacak. Bakalım 2019'un en çok merak edilen oyunlarından bir tanesi olan Death Stranding, yarattığı heyecanın ve yüksek fiyatının karşılığını ne kadar verebilecek?

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/10/24/20930233/death-stranding-conan-obrien-cameo-otter-suit-norman-reedus-ps4
17
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
4
2
1
1