21
8
6
4
3

Son yıllarda birbirinden zararlı yüzlerce hacker grubu oluştu. Bu hackerlar, çeşitli şirket ve kurumlara karşı çeşitli saldırılar düzenliyor, maddi ya da manevi olarak işleyişe zarar veriyorlar. Bu zararlı kişilere karşılık ise “etik hacker” dediğimiz bir meslek grubu oluştu. Beyaz şapkalı hacker olarak da bilinen bu insanlar, zararlı yazılımlara ve saldırılara karşı kurum ve şirketlerin sistemlerini güvenli hale getirmeye çalışıyor.

Küçük çocukların büyüyünce yapmak istedikleri meslekler arasında olan etik hackerlık, günümüzde düşünülenden daha kolay. Bu konuda uzmanlaşmak elbette zor, ancak erişilebilir kaynaklarla kendinizi bu işe adayabilirseniz, başarılı olabilirsiniz. Bugün, Udemy’de etik hacker olmak için alabileceğiniz kurstan bahsedeceğiz. 24,99 TL’ye alabileceğiniz etik hacker olma kursu, beraberinde bir de kampanyayı getiriyor. Türkiye saati ile 22 Kasım Perşembe 11:00 ile 24 Kasım Cumartesi 10.59 tarihleri arasında kursu Webtekno linkiyle satın alanlar, Udemy’den bir kurs daha ücretsiz olarak alabilecek.

Ayrıca, kursu alan bir kişiye Macbook Air hediye edilecek. 10 Ocak 2019’da açıklanacak çekiliş sonucuna göre bir şanslı kişi, bu başarılı bilgisayarın sahibi olacak.

Basitçe kurstan bahsedecek olursak; etik hacker olma yolunda sıfırdan başlayarak Dark Web’den Beef kullanımı, SQL aşılamadan XSS açıklarına kadar pek çok noktaya odaklanılabiliyor. Kursun iddiasına göre, konu hakkında bilgisi olmayan kişiler bile kursu tamamladıktan sonra hacking saldırısı yapabileceği gibi kendini bu saldırılara karşı koruyabilecek duruma gelecek.

24,99 TL’ye satılan Etik Hacker kursuna buraya tıklayarak ulaşabilir, çeşitli kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

21
8
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
21
8
6
4
3