DisplayMate: OnePlus 7 Pro, Görülebilir En Yüksek Ekran Çözünürlüğüne Sahip

18
13
2
0
0
OnePlus 7 Pro, DisplayMate'ten görülebilir en yüksek ekran çözünürlüğü gibi etkileyici yorumlar alırken, bir kategori hariç tüm test kategorilerinde mükemmel sonuç elde etti.

Bir ekran paneli test kuruluşu olan DisplayMate, OnePlus 7 Pro’nun testlerden aldığı puanı daha önce zaten açıklamıştı. Dün akşam OnePlus 7 Pro’nun resmi olarak duyurulmasıyla birlikte, cihazın detaylı DisplayMate incelemesi de yayınlandı. Bir kez daha hatırlatmak gerekirse; OnePlus 7 Pro, DisplayMate’ten A+ puan alarak en iyi akıllı telefon ekranlarından birine sahip olduğunu kanıtladı.

DisplayMate, OnePlus 7 Pro’nun ekranı için ‘dünya standartlarında bir akıllı telefon’ tanımını kullanıyor. Bugüne kadar en iyi ve en yüksek performans gösteren telefon ekranlarından birine sahip olan OnePlus 7 Pro, en yüksek mutlak renk doğruluğu,  en yüksek görüntü kontrastı doğruluğu ve yoğunluk ölçüsü doğruluğu, görsel içeriklerde en yüksek parlaklıkta en az değişiklik, renk hassasiyetinde en düşük kayma, en geniş doğal renk gamı, en yüksek kontrast aralığı, en düşük ekran yansıması, izleme açısına göre en az parlaklık değişikliği ve görülebilir en yüksek ekran çözünürlüğü ile OnePlus 7 Pro, bir akıllı telefonda görebileceğiniz en iyi ekranlardan birine sahip olduğunu kanıtlıyor.

OnePlus 7 Pro, tek bir kategori haricinde DisplayMate’ten mükemmel notu almayı başardı. Cihazın ‘iyi’ olarak derecelendirildiği tek kategori, görüş açısına göre mavi renkteki değişiklik oldu. Kırmızı ve yeşil renk daha baskın olduğu için bu derece, OnePlus 7 Pro’nun genel puanını aşağı çekmedi. OnePlus 7 Pro, aldığı A+ puan ile Samsung Galaxy S10, iPhone XS Max ve Google Pixel 3 XL ile birlikte DisplayMate En İyi Akıllı Telefon Ekranı ödülünün kulbundan tutmuş durumda. OnePlus 7 Pro’nun bu cihazların tamamından daha uygun fiyatlı olduğunu düşünürsek ayrı bir yere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oneplus_7_pro_has_a_record_setting_impressive_screen_according_to_displaymate-news-37037.php
18
13
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
13
2
0
0