E-Devlet’e Beklenen Sistem Geldi: 'Cep'te Abonelik Devri Resmen Başladı

201
25
12
7
3
Bakan Turhan’ın yaptığı açıklamaya göre bundan sonra E-Devlet üzerinden mobil abonelik sözleşmesi yapılabilecek. Bu sayede iş ve kağıt tasarrufu yapılmış olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, milyonlarca insanın uzun süredir beklediği yeni sistemin müjdesini verdi. “ Teknolojik gelişmelerin vatandaşlara sağlayacağı kolaylıklar ve sektör temsilcilerinin talepleri dikkate alınarak elektronik haberleşmeye ilişkin abonelik sözleşmeleri, artık E-Devlet üzerinden yapılabilecek” diyerek müjdeyi veren Bakan Turhan; Turkcell, Türk Telekom, Vodafone gibi mobil operatörlerin abonelik sözleşmelerinin E-Devlet üzerinden yapılabileceğini duyurmuş oldu.

Açıklamalarına davam eden Bakan Turhan, yeni sistem hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Vatandaşlarımıza artık bayilere gitmeden internete ulaşabilecekleri her noktadan ve her saatte mobil abonelik sözleşmesi yapma fırsatı sunuldu. Böylece sözleşme kurulma süreçlerinde kağıt israfının önlenmesi, güvenliğin artırılması, bürokrasinin azaltılarak abonelik işlemlerinin daha hızlı yapılmasına imkan sağlanacak.”

Bayilere gidip, uzun evrak işlerinin ardından alınabilen mobil abonelik sözleşmeleri, bundan sonra E-Devlet üzerinden basit birkaç adımla gerçekleştirilebilecek. E-Devlet’te olan bilgilerinizi kullanarak, sözleşmeyi çok daha hızlı ve hatasız hazırlayacak yeni sistem, hem vatandaşa hem de mobil operatörlere kolaylık sağlayacak gibi görünüyor. Abonelik sözleşmesini bayilerden almak isteyenler için de eski süreç şu an için devam ediyor. Eğer E-Devlet üzerinden işlem yapmak istemiyorsanız, ilgili bayiye gidip işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

201
25
12
7
3
Emoji İle Tepki Ver
201
25
12
7
3