EA Play Abonelik Ücreti, Beklenmedik Bir Şekilde Arttı [Güncelleme]

418
177
32
17
13
Electronic Arts'ın EA Access ile Origin Access sistemlerini birleştiren yeni abonelik hizmeti EA Play, oldukça uygun bir fiyatla Steam'de yayınlandı. Gelin, hiç vakit kaybetmeden popüler EA oyunlarına erişim, indirimler ve çok daha fazla avantajı bir arada sunan EA Play'in detaylarına yakından bakalım.

ABD merkezli video oyun geliştiricisi ve yayıncısı Electronic Arts, Origin Access ve EA Access'i 'EA Play' adı altında tek bir isimde birleştireceğini ve Steam'de yayınlayacağını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Aylık veya yıllık abone olarak birçok EA oyununa ve çok daha fazla avantaja sahip olabileceğiniz abonelik sistemi, bedavadan biraz daha pahalı fiyatıyla bugün Steam'de yayınlandı.

Bugün akşam saatlerinde Steam üzerinde yayınlanan EA Play, ülkemize özel kur fiyatlandırmasıyla birçok oyuncunun yüzünü güldürecek gibi görünüyor. Ancak fiyatlandırmaya geçmeden önce dilerseniz gelin EA Play'in ne olduğuna ve ne gibi avantajlar sunduğuna daha yakından göz atalım.

EA Play nedir?

EA Play

Oyuncuların merakla beklediği EA Play abonelik sistemiyle oyunlarda özel ödülleri açabilir, seçilmiş yeni çıkan EA oyunlarını 10 saate kadar oynayabilir, tam sürüm oyunlardan DLC'lere kadar dijital EA alışverişlerinizde %10 indirim kazanabilir, EA'in en sevilen oyun serilerinin yer aldığı oyun kütüphanesine anında erişebilir, oyun içi görevler ve ödüller kazanabilir ve üyelere özel etkinliklerden faydalanabilirsiniz.

EA Play'de öne çıkan popüler oyunlar:

EA Play oyunlar

EA Play sisteminde abone olarak anında erişim kazanabileceğiniz birçok oyun bulunuyor. Bu oyunlar arasında en çok dikkat çekenlerse şöyle:

  • Titanfall 2
  • Neef for Speed Payback
  • Need for Speed Heat
  • Star Wars Battlefront II
  • Battlefield V
  • Sims 4
  • Battlefield 4
  • Battlefield 1
  • Dragon Age Inquisition
  • A Way Out

EA Play fiyatı:

EA Play fiyat

Normalde aylık 5 dolar, yıllık 29 dolarlık bir abonelik ücretine sahip olan EA Play, özel kur fiyatlandırmasıyla birlikte ülkemizde aylık 12 TL, yıllık 65 TL'lik bir fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Bu bakımdan EA Play'in, oyun fiyatlarının cep yaktığı şu günlerde ülkemiz için gerçekten de yüzleri güldürecek bir fiyatla çıkış yaptığını söyleyebiliriz.

Sizler de bir an önce EA Play hizmetini incelemek ve ne gibi avantajlar sunduğunu öğrenmek için buradaki bağlantıyı tıklayarak EA Play'in Steam sayfasına ulaşabilir, hizmet hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilir ya da satın alabilirsiniz.

[Güncelleme]

EA Play güncel fiyat

Aylık abonelik sistemini ülkemiz için ilk etapta aylık 12 TL, yıllık 65 TL'den satışa sunan Electronic Arts, kısa bir süre sonra satın almaları devre dışı bırakmıştı. Yaklaşık birkaç saat süren bu işlemin ardından fiyat güncellemesine giden firma aylık üyelik ücretini 12 TL'den 29 TL'ye, yıllık üyelik ücretini ise 65 TL'den 169 TL'ye çıkardı.

418
177
32
17
13
Emoji İle Tepki Ver
418
177
32
17
13