Elon Musk - Bill Gates Polemiğinde İkinci Perde: Musk'tan Alaycı Cevap Geldi

118
24
2
1
1
Elon Musk'ın koronavirüs pandemisi hakkındaki açıklamaları, Microsoft Kurucusu Bill Gates'in tepkisini toplamış ve Gates, verdiği bir röportajda Musk'ı eleştirmişti. Şimdiyse Elon Musk, Bill Gates'in açıklamalarını ti'ye alan bazı açıklamalarda bulundu.

Dün sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Microsoft Kurucusu Bill Gates'in Elon Musk hakkında yaptığı açıklamaları aktarmıştık. Gates, Elon Musk'ın koronavirüs pandemisiyle ilgili yaptığı açıklamalarını eleştirerek, "Bilmediği konularda konuşmasın." demişti. Haberimizin içerisinde de Elon Musk'ın Gates'e cevap vermediğini ancak bunun muhtemelen yakında gerçekleşeceğini söylemiştik. Ve beklenen oldu.

Elon Musk, daha önce de pek çok polemik konusunun mimarı olmuş ve o polemiklerde daima alaycı bir tavır sergilemişti. Şimdi yine böyle bir şey oldu ve Elon Musk, 64 yaşındaki Bill Gates ile resmen dalga geçti. Twitter üzerinden açıklamalar yapan Musk, Gates'e cevabını Michael Jackson'ın "Billie Jean" şarkısı üzerinden verdi.

Elon Musk vs Bill Gates

Michael Jackson, Billie Jean isimli şarkısında "Billie Jean is not my lover" (Billie Jean benim sevgilim değil) sözlerine yer veriyordu. İşte Musk da bu şarkı üzerinden Bill Gates'e cevap verdi. Musk'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım, takipçileri tarafından beğeni ve etkileşim yağmuruna tutuldu.

İşte Elon Musk'ın Bill Gates'e verdiği cevap

Elon Musk

Billy G (Bill Gates) benim sevgilim değil

Elon Musk, bu paylaşımı yaptıktan yarım saat sonra yeni bir paylaşım daha yaptı. Musk, bu paylaşımında da Bill Gates'i hedef almıştı. Hatta Musk, bu sefer Gates'in ismini de açık açık vermişti.

Elon Musk

Bill Gates'le sevgili olduğumuz söylentileri tümüyle gerçek dışı

Mizahşörler, bu polemiği de değerlendirmeyi başardılar

Elon Musk'ın yaptığı paylaşımın ardından bazı Twitter kullanıcıları, konuyla ilgili verdikleri yanıtlarla güldürdüler. O paylaşımlardan bazıları, şu şekilde karşımıza çıkmıştı;

Elon Musk

Gerçekten mi? Bunu açıkla!

Elon Musk

Bilmiyorum adamım, gözlerinin içine nasıl baktığına bak...

Elon Musk

Bunu söylüyor olman, bana yalan söylediğini düşündürüyor.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/yasam/202007301042559830-elon-musk-kendisini-anladigin-islerle-ilgilen-diye-paylayan-bill-gatese-michael-jackson-sarkisiyla/
118
24
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
118
24
2
1
1