En İddialı Yarış Oyunlarından Dirt Rally, Steam'de Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

39
10
8
5
3
Steam, zaman zaman bazı oyunları tamamen ücretsiz yapmasıyla biliniyor. Bu sefer de efsanevi ralli oyunu Dirt Rally'yi ücretsiz hale getiren Steam'den oyunu nasıl alabileceğinize dair gerekli olan tüm bilgiler haberimizde.

Günümüzde bilgisayar oyunlarının pahalı olduğunu söylersek yanlış bir tespit yapmış sayılmayız. Dolar ve euro kurlarının yüksek olması sebebiyle oyun meraklılarının cebini zorlayan oyunlar ücretsiz olduğunda sevinmemekse son derece zor oluyor.

Birçok ralli ve yarış meraklısını bir araya getiren ve en iddialı yarış oyunlarından biri olan Dirt Rally, Steam üzerinde kısa süreliğine ücretsiz oldu. Bütün incelemeler kısmında 'Çok Olumlu', en son incelemeler kısmındaysa 'Çoğunlukla Olumlu' yorumlar alan oyun ücretsiz hale geldi.

Dirt Rally nasıl bir oyun?

Gelmiş geçmiş en gerçekçi ve en heyecanlı ralli oyunlarından biri olan Dirt Rally, tehlikeli yollarda yardımcı pilotunuzla birlikte son gaz devam ederken her türlü yol şartında yarışabileceğiniz, tehlikeli virajlarda yüreğinizi ağzınıza getirebilecek bir oyun.

İkonik ralli arabalarını bulabileceğiniz kırkın üstünde arabaya sahip oyun, aynı zamanda özel ralli etkinliklerine de yer veriyor. Galler'in çamurlu yollarından Yunanistan'ın tozlu patikalarına ve Monte Carlo'nun buzlu pistlerine kadar neredeyse her koşulda amansız yarışlar gerçekleştirebileceğiniz bu oyunla gerçek bir yarış deneyimini yaşayacaksınız.

Pedal ve direksiyon sistemiyle birlikte yarış deneyiminizi katlayabileceğiniz bu oyun, aynı zamanda VR desteğini de içerisinde barındırdığı için kendinizi gerçekten bir yarış pilotu gibi hissetmenizin neredeyse işten olmadığını belirtebiliriz. Oculus Rift desteğini de edinen oyunun Türkçe dilini maalesef desteklemediğini belirtmekte de fayda var.

Nasıl indirirsiniz?

bedava oyun

Siz de tozlu yollarda bir ralli pilotu olarak kendinizi geliştirmek, soğuk havada motorunuzun zorlanması sonucunda oluşan sıcaklıkla yarışın adrenalini birleştirmek ve gaz pedalını köklemek isterseniz hiç vakit kaybetmeden Dirt Rally isimli oyunu indirebilirsiniz.

Bir kez indirdikten sonra sonsuza dek sizin olacak oyunu indirmek için sınırlı bir zamana sahip olduğunuzu belirtmekte fayda var. 16 Eylül 2019, 20.00'a kadar ücretsiz olan oyun stoklarla sınırlı. Oyunu indirmek için hemen bağlantıya tıklayabilirsiniz.

39
10
8
5
3
Emoji İle Tepki Ver
39
10
8
5
3