Epic Games, Fortnite Dünya Kupası Elemeleri'nde 1.100 Kişiyi Yasakladı

9
2
2
1
1
Battle royale kategorisinin lider isimlerinden Fortnite, Dünya Kupası Elemeleri'nde yüzlerce yasaklamaya sahne oldu. Epic Games, yasaklanan kullanıcıların yeni hesaplarla denemeleri halinde sonsuza dek tüm etkinliklerden men edileceklerini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde başlayan ve e-spor dünyası için de önemli bir etkinlik olan Fortnite Dünya Kupası Elemeleri, rekabete sahne olduğu kadar çokça yasaklanmaya da sahne oldu.

Fortnite'ın çıkışından itibaren hile yapan ya da kuralları ihlal eden oyuncularla ilgilenen Epic Games, yayımladığı yeni raporda yasaklanan hesap sayısının 1.163 olduğunu duyurdu. Yasaklanan 1.163 hesabın sadece hile kullanımından yasaklanmadığını hatırlatan Epic Games, birden fazla bölgeden katılım sağlayan hesapların da ceza aldığını belirtti.

1.163 yasaklamanın henüz elemelerin ilk haftasında olması biraz da korkutucu bir durum. Çünkü Epic Games, ihlallerin devamı ve yasaklanan oyuncuların yeni hesaplarla oynamaya devam etmesi halinde bahsi geçen oyuncuların sonsuza dek tüm etkinliklerden men edileceğini açıkladı.

Fortnite Dünya Kupası Elemeleri'nin ilerleyen haftalarında neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Umarız daha fazla ihlalle turnuva baltalanmaz.

Kaynak : https://www.slashgear.com/epic-banned-1100-cheaters-during-fortnite-world-cup-qualifier-19574199/
9
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
2
2
1
1